2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 123003 بازدید | 1632 پست
خواهر بنظرم خیلی بچگی کردی ،قضیه شما یچیز ساده بوده نباید بزرگش میکردی عزیزم،،میدونی مردا از اینکارا ...

من بزرگش نکردم بزرگ بود

مبگفت من هرکاری میکنم هرجایی میرم به تو خبر نمیدم توعم نباید بپرسی ولی تو آبم میخوری باید به من بگی

تا اینکه مامانش گفت غلط میکنی زنته باید بهش بگی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودشو میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

اسی سوره مزمل و ناس بخون هر بار بهش چیز شیرین و شربت بده ذکر یا ودود رو بخون به خوراکی بهش بده همش دعا کن بگو خدایا منو نزد همسرم عزیز کن ....اینا تجربه نی نی سایت هست که خیلیا جواب گرفتن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

اگه یه شک بهش وارد بشه ،همه چیز عوض میشه... مثلاً اگه اشرار بدزدندش ببرندش جای سختی و بهش تجاوز کنند وگشنگی بدن ،بعد یه هفته آزاد بشه..یا دکتر بهش بگه: فقط یک ماه دیگه زنده میمونی و یک ماه باور کنه آخرین لحظه های زندگیشه...مشکل اینه که الآن غرق وفور عشق و نعمت شده و فیلش هوس هندوستان کرده..حتی قرآن هم گفته:ان الانسان لیطغی ان راه استغنی... یعنی انسان ها هنگامی که احساس امنیت وخوش حالی می کنند ،می زنند زیر همه چیز وقدر نعمت رو نمی دونن..پس نسخه اینجور موقع ها یک شک روانی هست..

آره ولی این رپزا بدترین روزهای عمرمو دارم میگذرونم من صبح سرکار میرم خداروشکر اونحا کسی نیست تنخام ف ...

قربون دلت برم.هیچ دردی بدتر از تنهایی نیست.وقتی تمام وجودت پر از زخمه و نمیتونی به کسی بگی حتی اونی که زخمیت کرده

توجه نکن بهش عزیزدلم 

حتما زیاد لوسش کردی و بهش محبت کردی با خودش فکر کرده خیلی ادم خفنیه هوا برش داشته 

یکم به خودت برس ذهن و دلت اروم بشه 

مدیتیشن کن ، نماز بخون ، برو تراپیست ؛ارایشگاه برو ، کتاب بخون ، برو بیرون واسه خودت و لباسای قشنگ قشنگ بگیر بپوش ، بوی خوب بده 

توجه نکن بهش به خودت توجه کن فقط اصلااا پیگیرش نباش 

خودش برمیگرده سمتت 

به خودت برسی به اون توجه نکنی بادش می خوابه 

اصلااااا توجه نکن بهش بزار بی توجهی بشه بهش 

اسم طلاقم اورد بدون هیچ حرفی قبول کن ولی عملی دنبال انجام دادن کاراش باهاش نرو 

مردها مثل ما زنا نیستن وقتی از کسی دل بکنن کندن، نمونش برادر من که بعد از آخرین اهانت و بی احترامی وحشتناکی که عروس و خانواده ی عروسمان در حق برادرم کردن اونم فقط سه هفته قبل از عروسی ، دیگه از فرداش خودش بدون اینکه به کسی بگه همه چی رو کنسل کرد و تا این لحظه حرفش همونه این برای من زن نمیشه وقتی مثل سگ در خونش پرتم کرد بیرون😞 نعوذ بالله خود خدا هم بیاد وسط دیگه زندگی نمیکنه با اون….. البته داستان برادر من با شوهر شما فرق میکنه ، شما میگی به شوهر و خانواده شوهرت احترام میگذاری عروس ما و مادرش جلوی برادرم فحش میدادن به مادرم فکر کن در این حد وقیح همین فحش ها کم کم جمع شد با حرکت آخرشون دیگه کلا برادرمو فراری دادن جوری که میگه تو دادگاه هم نمیخوام برم ریختشو ببینم 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

ببین خانم شما توی یکی از پستاتون گفتین که یه مدتی سرد شده و قبلا برخورداش عاشقانه بود 

حالا هم میگه تظاهر میکردم که به نظرم دروغه واسا همین همه انگشتا به سمت خیانت نشونه رفته چون مرد نمیتونه تظاهر کنه عاشق باشه مگر اینکه یکی اومده باشه تو زندگیش و از بودن با شما سرد شده

خانمم میگفت حتی نمیتونم ادای عاشقا رو هم در بیارم چون از ته دل دوست ندارم 

بقول خودش نمیتونم فیلم بازی کنم برات که دوست دارم

شما هم تا مدتی صبر کنید چرا که صبر کلید گشایش هست

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه