2777
2789
- امروز گذشت و زندگی در همین لحظه جریان داره شکرت خدای مهربونم

2- من خدای بزرگی دارم که هر لحظه حمایتم میکنه‌
3- من یک انسان فوق العاده و پر از توانایی های خاصم.
4-  برای من پر از شگفتی و معجزه اس هر روز که نفسم میکشم
5-  خدامهربونم منو شگفت زده خواهد کرد.
6- من بهترین هستم و همیشه بهترین هارو انتخاب می‌کنم.
7- من به هر چیزی که تصور می‌کنم به راحتی میرسم.
8- من خیلی خوش شانس و خوش یمن هستم.
9- امشب در های ثروت و نعمت جهان به روم باز میشه شکرت خدای مهربونم
10- امشب سر آغاز بهترین روز های زندگی من هست سپاسگذارم خدای مهربونم

•این جملات طلایی رو بنویسید انرژی مثبت ها سالم پاک هستن هر شب قبل از خواب با حس عالی تکرار کنید.مطمئن باشید اتفاق فوق العاده انرژی و آرامش ها براتون پیش میاد.از معجزه شکرگذاری وانرژی های مثبت پاگ و کلمات غافل نشید

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطوری پیاممو پاک کنم

اشکال نداره قربونت برم پیش میاد.  

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

خدایا بایت همه چیز شکر بابت داده ات که نعمت و نداده ات که حکمت است..[.خالق مهربان من ببخش مرا اگر کم شناختمت کم پرستیدمت کم خواستمت...تو کریم و ستارو رحیمی...تو خدای مهربان منی مرا رهایم نکن پروردگارم...شکر که خدایی همچون تو دارم شکر که تویی آفریدگارم]..دلنوشته ای از من بماند یادگار.