2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی با جراحی

276 بازدید | 23 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

منیک هفتست عمل لابیا انجام دادم با جراحی

دردم ب شدت بالاست اصلا نمیتونم خم بشم یا ب سختی دراز میکشم.  هر 8 ساعت ی شیاف استفاده نکنم از درد و سوزش لابیا اصلا گریم میاد.  

مراقبت هاشم انجام دادم فقط کپسول یخو نتونستم استفاده کنم از بس زیر شکم درد میکرد و ازیت میشدم. 

ولی دکترم بهم گفت تا 10 روز نباید پمادارو مصرف کنم

تورو خدا ی راهنمایی کامل بهو بگید اگه تجربه عمل با جراحی رو داشتید😔😫

نظرسنجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم سه ماهه  انجام دادم باید تحمل کنی گلم این که گفتی مال هفته اوله 

ولی ازهفته ی دوم خارشت شروع میشه که به نظرم اون واقعا سخته مرتب پماد بزن تا خارشت برطرف شه سوزش ادرارتم تا چند روزه 

یه ماهه دیگه بخیه هات جذب میشه خوب خوب میشی گلم 

دکترت اشتباه گفته پماد فیبرینولیزین ۲۰ گرمی هر ۱۲ ساعت بزن 

از هفته دوم پماد ترمیم کننده اضافه میشه به بالایی اگر زخمات خوب شد دیگه اولی نزن اگر تمام شد ترمیم کننده وبزن 

من تو ماهه چهارمم هنوز ترمیم کننده میزنم   سینره و Aven  عالین

ایشالا که خوب بشی و دعا می‌کنم هیچوقت هیچ خانومی این عمل و انجام نده من با هر عملی موافقم تو صورت تو ...

سلام عزیزم وقتی یکی مثل من لابیا گنده وچروکیده که شبیه پروانه ست داشته باشه وهر ماه تو متخصصزنان برای عفونت و خارش شدید به طوری که نتونم لباس زیر اصلا بپوشم وخیلی ببخشید از شدت خارش شبها دستم تو شورتم باشه تا بتونم بخابم به نظرت من نباید عمل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

سلام عزیزم وقتی یکی مثل من لابیا گنده وچروکیده که شبیه پروانه ست داشته باشه وهر ماه تو متخصصزنان برا ...

چرا خب برا بعضیا جنبه درمانی هم میتونه داشته باشه اما خیلیا به اشتباه عمل میکنن

اسی چند تومن شد؟ چقدر طول کشید؟ حین جراحی درد داشتی؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

ایشالا که خوب بشی و دعا می‌کنم هیچوقت هیچ خانومی این عمل و انجام نده من با هر عملی موافقم تو صورت تو ...

خب عزیزم واقعا برای بعضیا واجبه من خودم میبینم که چقدر ظاهر بدی داره دوست دارم بعد ازدواج عمل کنم

از نظر لابیا فقط شانس اوردم

منم شانس آورده بودم که سر زایمان دخترم لابیام پاره شد شکلش افتضاح شده باید برم ترمیم میترسم از دردش

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤