2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه کلاس دوم دارید

159 بازدید | 21 پست

معلم دخترم خیلی تکالیف می فرسته 

خیلی سبز هم کار می کنند 

واقعا به هیچ کارم نمی رسم حتی یه حموم ساده 

نمی دانم تو مدرسه این معلم چی کار می کنه که سه چهار صفحه ریاضی میگه تو خونه بنویسید 

یا جلو جلو تکلیف میگه 

من ظهر که از سرکار میام خونه با دخترم یه چای و ناهار می خوردیم شروع به درس می کنیم تا خود هفت شب 

اصلا نه خونه تمیز کنم نه دوش بگیرم

خیلی بده 

فکر کردم دهه شصته بچه رو با تکالیف زیاد سرگرم کنن 

همه با هم اعتراض کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یکم مستقل بشه شرایط همشون یکیه

درسته هنوز کندن و تکالیف بیش از حد توانشونه 

ام اینقدر پاش نشین از دور نظارت کن یا بیا بهش سر بزن

حالا ریاضی نه اما خب فارسی و... رو میتونی تنهاش بزاری

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

به ما هم مشق میدادن

اینقد بازیگوشن تمرین نکنن نثبیت نمیشخ

من دخترم میگن کجاها بنویسه تموم که شد چک میکنم ایراداش باهم تقحیح میکنیم تموم

سخت نیست که

کتاب کار و رونویسی املا زیاضی… 

یادش بده مستقل بنویسه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بزار یکم مستقل بشه شرایط همشون یکیهدرسته هنوز کندن و تکالیف بیش از حد توانشونه ام اینقدر پاش نشین از ...

نمیشه که املا رو من باید بگم هر روز املا دارن 

سوال ریاضی من می نویسم کاربرگ اون جواب میده 

خیلی سبز من توضیح می دم می نویسه 

سوال علوم و هدیه من می پرسملغات هم معنی مخالف همین طور

به ما هم مشق میدادناینقد بازیگوشن تمرین نکنن نثبیت نمیشخمن دخترم میگن کجاها بنویسه تموم که شد چک میک ...

آخه فقط کتاب کار نمی کنه خیلی سبز و کاربرگ هم هست اینا سخت ترن 

املا هم همیشه از اول میگه