2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223196 بازدید | 562 پست
بعد هم به زور طلاقش رو گرفت الانم تنهای تنهای تنهو با بچه هاش زندگی میکنه دو تا دختر ناز داره فقط من ...

عزیزم لطفاً شما تنهاش نذار حداقل شما یه دوست خوب براش باش🥺

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرس خونه ستاره رو بده به شوهره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چرا مثل فیلم ایرانیا شد ته نداره قصه اش🥲🥲🥲😐

پایانش بازه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
انشالله که خدا غم دلتو به شادی تبدیل کنه

مچکرم عزیزم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

توکل بر خدا عزیزم من بخدا دارم باهاش صحبت میکنم قانعش کنم انشالله درست بشه بینشون من از خدامه زمان د ...

تا اونوقت شوهرش زن گرفته بابا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
با هچ کسی هم هیچ رابطه ای نداره نشسته داره بچه هوشو بزرگ میکنه و تو غم از دست دادن پدرو مادرش میسوزه ...

قطعا کارماشونو پس میدن

توروخخخدا برو باهاش حرف بزن برگردن ب هم

حتی هیچ حسی ب هم نداشته باشن فقط تو خونه باهم زندگی کنن اون ی زن تنهاست حداقل اگه شوهرش ادم بدی نیست کنارش باشه خرجشونو بده تنهایی خیلی رنج میکشه😥😥😥😥

خاله ای دایی ای زن عمویی کسیو داره؟؟

والا خواهر من خودم بدجوری گرفتارم شوهرم بد دله نمیتونم برم با شوهر اون حرف بزنم من اوضاع خودم نابسام ...

ب شوهرت بگو ی برادری در حق ستاره کنه بره شوهرش و نرم کنه 

زودتر دست بجنبونین ک اونم ازدواج نکرده باشه هنوز و گرن دیگه فایده نداره😣😔

واسه اینکه قبلا یکی میخاستش دادخاست طلاق میده؟؟؟اصلا با همم که بوده باشن فک نمیکنم کسی اینقد تند برخ ...

ممکنه پیش زمینه هایی تو زندگیشون بوده ک این قضیه مثل ی جرقه انبار باروت رو منفجر کرده باشه 

نباید قضاوت کرد 

بعد هم به زور طلاقش رو گرفت الانم تنهای تنهای تنهو با بچه هاش زندگی میکنه دو تا دختر ناز داره فقط من ...

سر دسته احمقها شوهر ستاره ست و بعدش خودش

حالا که مرد فهمیداشتباه کرده دیگه این چرا طلاق گرفت که دوتا بچه رو‌بدبخت کنه

خب وقتی شوهرش اونقد بدبین شده شماچرا نرفتی با شوهرش صحبت نکردی نگفتی دبیرستان و دانشگاه با شما بوده و خیلی خوب میشناسی خانومشو

۷ سال خواننده خاموش بودم
کاملا کاملا قطع ارتباطه اصلا هیچ زنگی حتی نمیزنه خطش رو عوض کرده فقط من دارم خیلی تنهان خیلیفقط من ا ...

این کارو باید از قبل از طلاق و کشیده شدن کار به اینجا می گرد. از همون اول که دید توهین می کنن و دعوا درست می کنن باید پاهاشون از زندگیش قطع می کرد‌