2777
2789
عنوان

ترشی انگور سیاه

137 بازدید | 18 پست

سلام کسی این ترشی رو گذاشته؟

من چند سال پیش گذاشتم خیلی عالی بود

ولی یکم خوب یادم نیست چطور بود

و اینکه با سرکه سیب هم میشه ترشی انداخت ؟

یا فقط باید سرکه انگور باشه ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرکه سیب درست  نکردم چون بوی اونو دوست ندارم ولی با سرکه انگور درست کردم آب جوشیده سرد شده و سرکه رو به انگورهایی که شستی و آبش گرفته شده اضافه میکنی همین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یکی گفت با سرکه سیب دست ساز خودمون ترشی گذاشتم خوب شده دیگه نمیدونم ترشی انگور سیاهم فقط انگور سیاهو ...

یعنی شما شکر نمیریزی ؟

من اونسال شکر هم ریختم ام نسبت شکر یه سرکه خوب یادم نیست

البته انگورم خودش خیلی شیرینه

من میخوام طعم ملس باشه 

نه خیلی شیرین 

نه خیلی ترش

یعنی شما شکر نمیریزی ؟من اونسال شکر هم ریختم ام نسبت شکر یه سرکه خوب یادم نیستالبته انگورم خودش خیلی ...

من درست نکردم خوشم‌نمیاد از ترشی آلبالو خوشم‌میاد ولی فکر‌نکنم شکر ریخته باشن یا بخوای باید کم‌بریزی خیلی کم

با سرکه سیب درست نکردم چون بوی اونو دوست ندارم ولی با سرکه انگور درست کردم آب جوشیده سرد شده و سرکه ...

عزیزم دوستم میگفت توش اب جوشیدن ریخته

میگفت بعدن انگورها حالت چروک پیدا کرده

شما هم شکر نمیریزی ؟

احساس کردم ترکیب انگور و سرکه یجوریه مزه اونو بده..البته تاحالا هیچکدومشو نخوردم😅

نه یه ترشی ملس میشه

البته ذائقه ای هست

من و همسرم خیلی دوسش داریم

راستش اصلا نمیدونم شراب چجوری درست میشه