2777
2789

لطفا با انرژی خوب بیاید و از ( نشدن ) حرف نزنید همه درجریان اوضاع هستیم🌼

چه کارهایی انجام دادید که برای پیشرفت زندگیتون مفید بوده ؟

چجوری پس انداز میکردید؟ 

بدون کمک مالی از خانواده چطور تونستید زندگیتون رو جمع کنید؟

دخل و خرج رو چطور مدیریت کردید

وضعتون چطور بود و بعد از چندسال به کجا رسیدید؟

شغل و حقوق همسر چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک در این حد که یه سال و نیم زیر زمین پدرشوهرمینا نشستیم .شوهرم کارمنده بعد از ظهر ها همیشه کار داشته الان بعد بیست سال خدا رو شکر خونه و ماشین و یه باغ کوچولو داریم .خیلی مرفه نیستیم ولی خدا رو شکر

عزیزیم اینطوری بگم زندگی کردن اوایلش باید از هرچی بگذری مثال میزنم تفریح 

خوب وقتی رفتم سرکار اومدم بیمه عمر ایران برخودم ماهانه ۳۰۰ تومن پرداخت میکنم تا ۱۰ سال قرار دادم الان سال سوم هفت سال دیکه موند تا بعد باز نشست بشم

ویپاد نصب کردم وام گرفتم تیکه تیکه از حقوقم دادم

خریدام از جاهایی ک مقرون ب صرفس گرفتم 

گوشی گرفتم اپل واچ گرفتم لپ تاپ گرفتم 

کم کم پس انداز کردم شد 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عزیزم شما با هرشغل و درامدی هستی سعی کن ریخت و پاش الکی نکنی.مثلا لباس داری.کفش داری.الکی نرو دوباره نخر.همون استفاده کن.یا مثلا خریدهاتو از فروشگاه هایی که تخفیفات دارن بخر.مناسب تر درمیاد..همینجودی قطره قطره جمع میشه یهو یه مبلغ بزرگ میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
کمک در این حد که یه سال و نیم زیر زمین پدرشوهرمینا نشستیم .شوهرم کارمنده بعد از ظهر ها همیشه کار داش ...

خیلی هم عالی انشاالله بازهم پیشرفت کنید و خوش و سلامت باشید درکنارهم😍

اگه دوست داشتی درمورد اینکه چطور پس انداز کردید و خونه و ماشین خریدید توضیح میدی؟

عزیزیم اینطوری بگم زندگی کردن اوایلش باید از هرچی بگذری مثال میزنم تفریح خوب وقتی رفتم سرکار اومدم ب ...

بله درسته . بیمه عمر ایران کار میکنید؟ شرایطش و مدارک لازم چیه ؟ خوبه حقوق مزایاش؟ 

راجع به ویپاد اطلاع ندارم عزیز

کمک به ما فقط از سمت خانواده خودم بود 

جهیزیه خیلی خیلی عالی بابام داد به علاوه ۲۵۰ گرم طلا

از سمت همسرم هیچ کمکی نشد ن تنها به ما به بقیه بچهاشم نشد 

به پس انداز طلای من دست نزدیم اصلا و با سختی و جمع کردن زندگیو ساختیم از صفر صفره صفر

بعدها که خواستیم خونه عوض کنیم منم طلاهای خونه پدری و متاهلیمم گذاشتم

منتها روشای پس انداز ما بدرد همون سالها پیش میخوره الان خیلی متفاوته

مامان دوتا گل پسر

بله درسته . بیمه عمر ایران کار میکنید؟ شرایطش و مدارک لازم چیه ؟ خوبه حقوق مزایاش؟ راجع به ویپاد اطل ...

ن کار نمیکنم اما رفتم اونجا برا خودم بیمه رد کردم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خیلی هم عالی انشاالله بازهم پیشرفت کنید و خوش و سلامت باشید درکنارهم😍اگه دوست داشتی درمورد اینکه چط ...

خونه اولمون از اونا بود که یه زمانی دولت میداد اجاره به شرط تملیک .بیرون شهر بود و کوچیک ولیرفتم و موندم .جاریم همون شهرک خونه گرفتن چون پدرشوهرم بالاشهر بودن گفت من اینجا رو ول نمیکنم برم اونجا .طفلک هنوزم خونه پدرشوهره و مستقل نشده .اون اول به کم قانع باشید .در ضمن الان جوونا خرجای آنچنانی میکنن میگن چون با پول آیفون و کاشت ناخن و لایت و...نمیشه خونه خرید پی در لحظه زندگی کنیم ولی زنداداش من خدایی به جای همه این خرجا طلا خرید جمع کرد الان طلا هم گرون شده میخواد بفروشه خونه بخره

کمک به ما فقط از سمت خانواده خودم بود جهیزیه خیلی خیلی عالی بابام داد به علاوه ۲۵۰ گرم طلااز سمت همس ...

انشاالله خدا حفظ کنه سایه خانوادتون و همسرتون رو

جسارتا اگه خانواده همسر کمک نکردن خونه رو چجوری تهیه کردید؟

اره خیلی سخته بدون کمک خانواده زندگی رو از صفر ساختن 

چجوری پس انداز کردید شما؟