2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223298 بازدید | 562 پست

داستانت زیادی شخمی بود

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوخی کردی میبخشمت ☺️بخدا شوخی و دروغ نگفتم اول هم گفتم داستان زندگیش خیلی عجیب غریبه خواهراش خیل ...

مقصر شوهرشه آدم اینقدر گوشی میشه آخه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هر هفته با یکی میره ترکیه بی شرف هرزه پست دختر بچه های معصوم رو بی پدر و آواره کرد خدا نگدره ازشپر ا ...

وا الان بین این همه آدم که خواهره رو اذیت کردن چیکار به خدا داشتی 🫥😶

خدا از هر کسی یه جور امتحان میگیره شاید اینم امتحان ایشون بوده .

شاید اشتباه باشہ...ولے دوباره واسطہ شو، درستہ بهش قول دادے ولے باهمسرش تماس بگیر ڪمڪشون ڪن تا زندگےشونو بسازن.. راهے رو رفت ڪہ خواهرش مےخواست درصورتے ڪہ باید برعڪس عمل مےڪرد وجایے مےرفت خواهراش پیداش نڪنن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بعد هم به زور طلاقش رو گرفت الانم تنهای تنهای تنهو با بچه هاش زندگی میکنه دو تا دختر ناز داره فقط من ...

خداییش عجیب نبود استاتر 

ولی انشاالله مشکل دوستتوت حل بشه دوباره طعم خوشبختی را بچشه💖🌺

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
باور کن دعا گرفتن همین خواهرا برای دوستم شک ندارم اخه این مرد خیلیییی زنشو دوست داشت یهو ازش سرد شد ...

دعا چيه بابا؟ احتمالا به شوهره گفتن همين بچه هم از تو نيست، الانم شوهره اگه برگشته چون تست دي ان اي داده ديده ر.يده

چقدرالکی😐😐چنین مردی باید بره بمیره 

یه جوری گفتید من گفتم حالا چه چیز عجیبی بوده 

خیلی اتفاقات بدتری هست که برا خانما اتفاق میفته نمیگم این اتفاق بدنبوده ولی دربرابر یه سری چیزای دیگه ...

دوستت اگه میخاد آبروش برگرده اتفاقا باید برگرده به اون زندگی تا همه بدونن مشکل از اون نبوده

اون شوهرشو نه داره خودش و بچه هاشو مجازات میکنه اینطوری

مطمئن باش اگه برگرده اینبار زندگیش قشنگ تر از گذشته هم میشه وشوهرش بیشتر دورش میگرده

بخاطر بچه هاش باید این تصمیمو بگیره

..........

شماها بايد جاي ستاره ميبوديد تا ببينيد اون شوهر ديگه براش مرده! شوهر منم به من تهمت زد كه با كسي بودي و اين بچه از اونه! من حتي خجالت ميكشم الان كه اينو مينويسم ولي اين بي غيرت خيلي راحت اين رو بيان كرد! چرا؟ چون باباي دوستِ دخترم دو بار سلام كرد يه من! مرداي ايراني خيلي الاغن!!!! بهترينشون هم يابو تشريف داره! من اطمينان دارم اسي يا ستاره اين جزييات رو نگفتن بس كه خجالت آوره، وگرنه با دو تا حرف كسي طلاق نميگيره