2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223334 بازدید | 562 پست
حدلا درسته بنظرت عجیب بود ... ولی اینقدر هستن خواهر برادر هایی که الکی الکی زندگی خواهر برادرشونو به ...

الهی آمین 

خدا نگذره ازش 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

باور کن دعا گرفتن همین خواهرا برای دوستم شک ندارم اخه این مرد خیلیییی زنشو دوست داشت یهو ازش سرد شد ...

دیگه تموم شده 

امیدوارم خوشبخت بشه و کسی که لایقشه سر راهش قرار بگیره 

بهتر بود با خواهراش قطع ارتباط میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تموم شده امیدوارم خوشبخت بشه و کسی که لایقشه سر راهش قرار بگیره بهتر بود با خواهراش قطع ارتباط ...

کاملا کاملا قطع ارتباطه 

اصلا هیچ زنگی حتی نمیزنه 

خطش رو عوض کرده فقط من دارم 

خیلی تنهان خیلی

فقط من ازشون نشونه دارم 

اونم قسمم داده به کسی هیچ اطلاعاتی ازش ندم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

از همون اول که گفتی پدر و مادرش فوت کردن و ۲تا خواهر داره. حدس زدم خواهراش چشمش دنبال شوهر ستاره هست. ولی کاش ستاره بخاطر همین خواهراش که زیادی حسود هستن می‌بخشید تا بترکن خواهراش. بعد کاملا قطع ارتباط می‌کرد باهاشون. اسی یجا احساس کردم خودتی ستاره. من حس ششم قوی دارم  

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
زن و شوهر تو تیم دشمن بازی کردن

دوستم که نه 

شوهر احمقش

حتی اومده بود التماس میکرد میگفت من خراب کردم بیا برگرد از نو بسازیم 

به ستاره گفته بود تو هیچ تقصیری نداشتی تو قربانی بودی الان میفهمم 

ستاره اصلا قبول نکرد اصلا بهش گفت اصلا دیگه دوستت ندارم 

باید با یه مرده با یه میت زندگی کنی یه عمر

ب چی میگی عجیب تو اگه داستان زندگی منو بدونی 💔💔💔💔

تعریف کن عزیزم

منم تا تعریف میکنی برم دوستان اول تاپیکو لایک کنم

دوستم که نه شوهر احمقشحتی اومده بود التماس میکرد میگفت من خراب کردم بیا برگرد از نو بسازیم به ستاره ...

خب این همونه که دشمنش خواست 

بچه هاش آواره شدند و زندگی مشترک بهم ریخت ،بچه که نبوده همه چیز را طبق احساس پیش ببره ، از اولم باید کلا با خواهراش قطع رابطه می‌کرد نه الان

چرا حسودیی؟؟بخاطر اینکه مجرد بودن؟؟؟

بله 

و در کل ذات بدی دارن

ستاره خرج خورد و خوراک از کجا میاره ؟ خونه کرایه کرده؟ چجوری درامد داره .

من جا ستاره بودم میرفتم با شوهره 🥲

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
😥😥😥😥آبجی نبوده که خ-ر-ا-ب بوده عنترررر

هر هفته با یکی میره ترکیه 

بی شرف هرزه پست 

دختر بچه های معصوم رو بی پدر و آواره کرد خدا نگدره ازش

پر از خشم هستم ازش

حق ستاره این نبود 

به خواهرش بد کرد اونم در نبود پدر و مادرش

نمیدونم خدا کجاست