الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حرفای شما رو سی سال پیش من با خودم میزدم و الان پشیمونم .کاملا دراشتباهی حتما اعتماد به نفست رو بالا ببر .اون موقع من با روانشناسی آشنا نبودم وگرنه الان حسرت نمی خوردم.
ببین خواهر من نزدیک ۵۰ کیلو اضافه وزن داشت.الان داره کم کم میاره پایین.تو که بیست کیلو بیشتر اضافه نداری.ماهی دو کیلو بیاری پایین ده ماهه اندامت جوجو میشه.
من با قد ۱۵۶ و وزن ۵۲ ترک دارم.چون خیلی سال پیش ۶۰ بودم.بیخیال فقط کالری روزانه و کم کن نصرف پروتئین و فیبر بالا ببر
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
آخه مشکل اینه جواب اونو چی بدمحداقل ۱ سال زمان میبره این کارا
نه بابا.جواب مثبت بده تا بیان و آشنایی و نامزدی چند ماه میکشه.تو همین چند ماه میتونی فشرده ده کیلو حداقل کم کنی.فقط اراده داشته باش
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
حتی اگه خیلی بی عیب و نقصی هم باشی همیشه یه بی عیب و نقص تری هست 8میلیارد آدم توی این جهان هستن با قیافه های مختلف و همین تفاوت هاست که قشنگه و بنظرم تو اجازه بده بیان خواستگاری و بپرس ازش که چرا دوستت داره مثلاً بهش بگو پنجاه تا دلیل واسه دوست داشتنت پیدا کنه و اگه دلیلی داره که خیلی محکمه قبول کن ولی حتما مطمئن شو که احساس زودگذر و از روی هوس نیست. بعد بنظرم اگه اعتماد به نفس نداری حتما با یه روانشناس صحبت کن ولی هیچوقت به بقیه بروز نده چون هیچکس برات کاری نمیکنه اتفاقا دست پایین میگیرنت حتی اگه احساس میکنی زشتی اتفاقا طوری رفتار کن که انگار خوشگل ترینی این رفته رفته اعتماد به نفست رو بیشتر میکنه.