dla_ram مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 عنوان بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 167 پست بچها پارسال پسره منو مغازه بابام دید من اصلا ندیده یودمش هم کلاسی داداشمم بوده راهنمایی خلاصه باباش پارسال اومد به بابام گفت منم ندیده رد کردم گفتم زوده و فلان حالا امسال خیلی اتفاقی دیدمش فهمیدم اونهیه دل نه صد دل عاشقش شدم 1404/08/03 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 25671 اخه من با مغنه انگار خیلی جذاب تر از حالات دیگه هستماگه اینجوری ببینه بدش بیاد چیییی بیا برو بچه گیر نیار خودتو عه عه کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 منم مثل توام دقیقا بخدا از بس فکرو خیال کردم دیوونه شدماصلا فکر اینکه از فاصله ۲ سانتی نگام کنه دیوونم میکنههه😭😂
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 منم خیلی رو خودم عیب میذارم:( ببین من واقعا دیگه از حد گذروندم یه لیست نوشتم از کارایی ک باید بکنم😂
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 اصلا فکر اینکه بیاد خاستگاری چایی بگیرم جلوش دیوونم میکنهههه
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18618 ترک پوستی دارم کل بدنمخیلی اعتماد به نفسم پایینه😭😭تپل هم هستم خب منم دارم منم چاقم ک چی؟! 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 ما ده سال رفت و آمد با هیشکی نداشتیم تازه ۱ ساله با ازدواج داداشم رفت و آمد میکنیمخلاصه خیلی خیلی خجالتی ام
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 خیالت راحت اون اگه یه درصد این ایرادات تو براش مهم بود،هیچ سمتت نمیومد،به نظر تو ایراد به نظر اون به ... چی بگم خواهر من واقعا اوضاع خرابهاز اونور درس دانشگاهم تموم نشده شغلممعلوم نیستتازه بابام داره روم مانور میده ببرتم بالا کم کمبرامجواز و..گرفته ماهی ۱۵ حقوق میده بهم
mahshiiiiiid79 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4022 ببین من واقعا دیگه از حد گذروندم یه لیست نوشتم از کارایی ک باید بکنم😂 من ۲۰ کیلو کم کردم دندونامو ارتودنسی مردم کلی به خودم میرسم ولی باز از خودم خوشم نمیاد💔 کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 اسی بعضی از مردا توپول دوست دارند دیده پسندیده اگر خوبه بچسب ردنکن که پشیون میشی آخه هیچیم معلوم نیست شغلم معلوم نیست میترسم بعدا نزاره بابام تازه دستش باز شده داره برام سنگ تموم میزاره
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 من ۲۰ کیلو کم کردم دندونامو ارتودنسی مردم کلی به خودم میرسم ولی باز از خودم خوشم نمیاد💔 خوشبحالت من هیچ کاری نکردمفقط خودمو چاق تر کردم
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 من ۲۰ کیلو کم کردم دندونامو ارتودنسی مردم کلی به خودم میرسم ولی باز از خودم خوشم نمیاد💔 از بس مامانم گفته چاقی فلانی هیچ اعتماد به نفسی از ظاهرم ندارم همین باعث شده نتونم با کسی ارتباط بگیرم ترم ۵ ام یدونه دوست ندارم تو دانشگاه
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 قدت چنده ؟ با قد اون چند میخوره باشه؟ من ۱۶۰اون ۱۸۵ اینا
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3623 عزیزم اراده کن زیر نظر مشاور تغذیه رژیم اصولی بگیر و باشگاه هم برو در کنارش با یک روانشناس هم صحبت د ... آخه مشکل اینه جواب اونو چی بدمحداقل ۱ سال زمان میبره این کارا
mahshiiiiiid79 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4022 از بس مامانم گفته چاقی فلانی هیچ اعتماد به نفسی از ظاهرم ندارم همین باعث شده نتونم با کسی ارتباط بگی ... خواهر منم چاقه مامانم همش سرکوفت میزنه کسی نمیاد سمتت اگه هم بیاد واسه بازی دادنت میادانگار واقعا حق خوشبختی ندارن با این طرز فکر جامعه💔 کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.