2777
2789
عنوان

این وقت شب موقع دعوای زن و شوهری هست آخه زنیکه روانی خدایا 🤕😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 153 پست
شما داری میگی زنه رعایت کن فلان کن دیوونس دیگه من نمیدونم مردی که از صبح تا شب سرکاره مرخصی هم نداره ...

از کجا اینقدر مطمعنی که مرده مرخصی نداره شاید به زنش دروغ گفته خواهشا الکی طرفداری نکن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
درست صحبت کن حالیته چه لحنیه 😒درسته از دست همسایه ات شاکی هستی و بد خواب شدی ولی دلیل طرفداری از شو ...

همش سنگ شوهره رو به سینه میزنه . انگار طرف داداش باباشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یار دومه زنیکه روانیه

اتفاقاً ماهم داشتیم ازاین همسایه هاپدرشوهرم خیلی مقتدر رفت و بهشون تذکردادگفت مشکل دارین که دارین این چه وضعیه ماروازخواب و اعصاب انداختین چرااینقدسروصدادارین

دقیقا انقدر‌ دقیق آمار زندگیشونو داره بعید می‌دونم همسایه باشه .

همون زن همسایه اینقدر دقیق آمار شوهرشو نداره که قاطی کرده دیگه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
از تو که دیوونه تر نیسداری خودتو جر رر میدی

۴ صبحه حالیته 

کار و زندگی داریم 😐😐😐

سر درد گرفتیم 

درست حرف بزن 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

همینو بگو انگار مفت نشسته یا از صاحب خونه می‌ترسه زن و شوهر خب پیش میاد دعوا بشه

۴ صبحه وای😐😐

هنوزم دارن دعوا میکنن چطوری ما بخوابیم 

شایدم کراشش

آقا اصلا شوهرش به من چه 

من حرفم اینه زنه مریضه که اینطوری می‌کنه 

از کجا اینقدر مطمعنی که مرده مرخصی نداره شاید به زنش دروغ گفته خواهشا الکی طرفداری نکن

اینجور مردا آروم  میشینن ی گوشه یچیز میگن که زنشون رد بده 

از خطرناک ترین نوع مردان اینا که صداشون در نمیاد

😂😂😂

🤣