2777
2789
عنوان

بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 167 پست
اخه من با مغنه انگار خیلی جذاب تر از حالات دیگه هستماگه اینجوری ببینه بدش بیاد چیییی

بیا برو بچه گیر نیار خودتو عه عه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترک پوستی دارم کل بدنمخیلی اعتماد به نفسم پایینه😭😭تپل هم هستم

خب منم دارم منم چاقم ک چی؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خیالت راحت اون اگه یه درصد این ایرادات تو براش مهم بود،هیچ سمتت نمیومد،به نظر تو ایراد به نظر اون به ...

چی بگم خواهر من واقعا اوضاع خرابه

از اونور درس دانشگاهم تموم نشده شغلم‌معلوم نیست

تازه بابام داره روم مانور میده ببرتم بالا کم کم

برام‌جواز و..گرفته 

ماهی ۱۵ حقوق میده بهم

ببین من واقعا دیگه از حد گذروندم یه لیست نوشتم از کارایی ک باید بکنم😂

من ۲۰ کیلو کم کردم دندونامو ارتودنسی مردم کلی به خودم میرسم ولی باز از خودم خوشم نمیاد💔

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
اسی بعضی از مردا توپول دوست دارند دیده پسندیده اگر خوبه بچسب ردنکن که پشیون میشی

آخه هیچیم معلوم نیست شغلم معلوم نیست میترسم بعدا نزاره 

بابام تازه دستش باز شده داره برام سنگ تموم میزاره

من ۲۰ کیلو کم کردم دندونامو ارتودنسی مردم کلی به خودم میرسم ولی باز از خودم خوشم نمیاد💔

از بس مامانم گفته چاقی فلانی 

هیچ اعتماد به نفسی از ظاهرم ندارم همین باعث شده نتونم با کسی ارتباط بگیرم ترم ۵ ام یدونه دوست ندارم تو دانشگاه 

عزیزم اراده کن زیر نظر مشاور تغذیه رژیم اصولی بگیر و باشگاه هم برو در کنارش با یک روانشناس هم صحبت د ...

آخه مشکل اینه جواب اونو چی بدم

حداقل ۱ سال زمان میبره این کارا

از بس مامانم گفته چاقی فلانی هیچ اعتماد به نفسی از ظاهرم ندارم همین باعث شده نتونم با کسی ارتباط بگی ...

خواهر منم چاقه مامانم همش سرکوفت میزنه کسی نمیاد سمتت اگه هم بیاد واسه بازی دادنت میاد

انگار واقعا حق خوشبختی ندارن با این طرز فکر جامعه💔

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.