2777
2789
عنوان

بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 167 پست

عزیزم من عکس قبلی ندیدمت ... عالی هستی 

باشگاه رفتن هم وقتتو نمیگیره برای تقویت اعتماد به نفست هم خیلی خوبه . 

خداییش خوبی الکی روی خودت عیب نذار 😍

فاروس:فانوس دریایی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم برام دعا کن هر چی خیره بشه

انشا ٕ الله عزیزم مطمئن باش پسره اصلا ایرادی توی تو ندیده چون واقعا ایرادی نداری منتظر خبر نامزدیت هستم یادت نره ها😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اونن خوشش اومده خرهههه

اون هر دو بار ک دیدتت عاشقت شده😍شاید اصا فراموشت نکرده گفته این تپلی باید زنم باشه بابا خوووشگلی اون دوست داشته تو میگی خوشش نیومده عجبااااا😍بله رو بگووو دخترررر

خوشگلترین دختر بور☀️

الان من لاغرم با وجود اینکه از خودم راضی ام توی آینه به خودم نگاه میکنم حس بدی نمی‌گیرم و با لباس بیرون هم همینطور همه هم میگن اندامت عالیه اما چه فایده که همسرجان توقع داره توپر تر بشم و بهم میگه لاغری ... شما خیلی خوبی ماشاالله

فاروس:فانوس دریایی😊
ترک پوستی دارم کل بدنمخیلی اعتماد به نفسم پایینه😭😭تپل هم هستم

عزیزم بیخیال منم بدنم کلی لک داره هنوز ۱۸سالمه 

ترکم کن نگم برات ولی عاشق ترکام 

اینم جزئی از طبیعت بدنه عزیزم همه خانما این مشکلات رو دارن نه تنها خانما بلکه خود اقایون درکل طبیعت بدنه انسانه 

منتها انقد از خودم متنفرم از همه چیم قیافم قدم هیکلم پوستمخیلی گیر کردم😭😭😭

وااااا.اگه از نظر اون خوب و شایسته نبود ظاهر و قد و اندامت بعد یکسال دوباره پیگیری نمیشد اونم بطور رسمی از طریق بابات.بنظرم خیلی هم خوبی که مجدد پی شمارو گرفته.به خودت افتخار کن خوشگل خانوم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋