2777
2789
از الان بخایم شرو کنیم با پایه صفر چ کتابایی لازمه و برنامه چطور شرو کنم؟

ببین با سطحی که داری باید بشینی بیشتر نهایی بخونی امیدی به کنکورت نیست حقیقا و خیلی هم باید بخونی 

عربی استاد  فلاح کتاب بیست پک و امتحانات سال گذشته در تمام دروس 

دینی استاد فکری کتاب  بست بهمن ابادی 

ادبیات محسنی کتاب بیست پک 

زبان سالیانه قریشی و کتاب ماجرای بیست 

زیست خیلی سبزای تک پایه و پینوکیو و کلاس های فرهمند نیا 

شیمی حامد اسماعیلی تستای خیلی سبز جامع و کنکور و جزوه استادت 

فیزیک استاد یحیوی خیلی سبز و تستای کنکور

ریاضی هم تمرکز خیلی زیادی رو نهاییش بزار واقعا زیاو فک نکنم تو کنکور جواب بگیری ولی جزوه معین کرمی رو کار‌کن با جلساتس برای ریاضی 

اخه از طرفم هزینهاش خیلیهببخشید تایم ثبت نام ایجاد سوابق چ موقع‌س؟

رو پی دی اف بخونید یا خودتون پی دی اف بدید با هزینه کمتر چاپ سیاه سفید ببینید برای کنکور باید هزینه کرد یعنی راهی نیست که هزینه نکنید توش 

راجب ثبت نام نهایی هم من نمیدونم ولی فعلا زوده و نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاا مرسی..کنکور فرهنگیان منابعش چیا هستن از کجا باید تهیه‌ش کنم شدنیه هم کنکور بخونی هم نهایی هم فر ...

ببین منم امسال میخوام هم کنکور فرهنگیان بدم هم برا نهایی بخونم😂

برا دفترچه اختصاصی فرهنگیان من تو بیشتر کانالا دیدم ک میگن باید تست فقط کار کنی

اونم زیاااد

نمونه سوالای تستی کنکورا و یا انتشارای مختلف

کی گفته ؟🥴 جایی که چاپ عمده باشه برگی ۱۵۰۰ نهایت نهایتش اینجا برگی ۱۰۰۰

والا شهرمون پرسیدم تازه گفتم زیادم مبخام کمتر دربباد ابنو گفتن..شما کدوم شهری خوشبحالت😂

والا شهرمون پرسیدم تازه گفتم زیادم مبخام کمتر دربباد ابنو گفتن..شما کدوم شهری خوشبحالت😂

عزیزم دشتگاه کپی افراد فرق داره یه مدلش لیزریه یه مدلش جوهریه 

یکیش دستگاه گرون تریه وبرای صاحبش چاپش ارزون درمیاد و عمده کار میکنن این افراد . یکم باید زرنگ و عاقل باشی و ساده نگر نباشید دوست عزیز