الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون هر دو بار ک دیدتت عاشقت شده😍شاید اصا فراموشت نکرده گفته این تپلی باید زنم باشه بابا خوووشگلی اون دوست داشته تو میگی خوشش نیومده عجبااااا😍بله رو بگووو دخترررر
الان من لاغرم با وجود اینکه از خودم راضی ام توی آینه به خودم نگاه میکنم حس بدی نمیگیرم و با لباس بیرون هم همینطور همه هم میگن اندامت عالیه اما چه فایده که همسرجان توقع داره توپر تر بشم و بهم میگه لاغری ... شما خیلی خوبی ماشاالله
منتها انقد از خودم متنفرم از همه چیم قیافم قدم هیکلم پوستمخیلی گیر کردم😭😭😭
وااااا.اگه از نظر اون خوب و شایسته نبود ظاهر و قد و اندامت بعد یکسال دوباره پیگیری نمیشد اونم بطور رسمی از طریق بابات.بنظرم خیلی هم خوبی که مجدد پی شمارو گرفته.به خودت افتخار کن خوشگل خانوم
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋