2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 168 پست
اومدیم یه مرد پولدار بود توانایی داش عدالت برقرار کرد؟شما بری حلوی قاضی ادعا کنی همسرم ازدواج کرده م ...

مگه حق زن فقط مالیه اسلام میگه اگه مردی دوتازن داشت یک ساعت بیشترپیش یکی بود به اون یکی خیانت میکنه ونتونسته عدالت روبرقرارکنه که مرداهیچکدوم نمیتونن رعایت کنن 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجاکه زنی که زایمان میکنه حاملگی تحمل میکنه ولی وظیفه ای مرد برای تامین مخارجش نداره

آفرین یک نمونه اش حتی مخارج بچه بعدتولد تقسیم میشه بین زن ومرد زنی که کارنداشته باشه پول خوردن غذارونداره 

وقتی به عمق فمینیست بری میبینی که شعار برابری فقط برا جذب عمومه وگرنه اصلا قشنگیش مثل شعاراشون نیست

دقیقن

داخل همین سایت میگن مهریه حق طلاق و نمیدونم چندتا حق دیگه باید ب زن تعلق بگیره

این برابریه از نظر شما

منم حقوق برابر رو قبول دارم و تو همین سایت بخاطر اینکه درست حرف میزدم همه باهام بحث میکردن 

چرا؟ چون حقوق برابر رو قبول دارم مرد رو ادم حساب کردم

بخدا اگ داخل این سایت به مرد زنشو کتک بزنه همه به مرد فحش میدن ولی اگه زن شوهرشو کتک بزنه میگن دمت گرم

اگ مرد زنشو بکشه فحش میدن ولی اگ زن مردو بکشه میگه حقش بود

انقدر ادم های کثیف وجود داره چقدر میتونی نجاست باشی اینارو به زبون بیاری 

ادم قاتل قاتله زن مرد نداره 😑🤌

خدا شاهده تو همین سایت دیدم 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
شما برو تاریخ بخون ببین پیامبرا چرا زن دوم داشتن بعد از این حرفا بزن اسلام ناقص کردی یه تنه

مگه پیامبر بامردم عادی یکین؟ پیامبرما 50تا100تا زن داشت همه به خاطر مصلحت خوداون زن یاجامعه بوده شمامردای هول وبی غیرت مارو که بین ننشون وزنشون کلی فرق میذارن چه برسه بین دوتازن یکی میدونین

دقیقنداخل همین سایت میگن مهریه حق طلاق و نمیدونم چندتا حق دیگه باید ب زن تعلق بگیرهاین برابریه از نظ ...

اره 

بعد اصلا فلسفه برابری خیلی متفاوته اینا چیزایی که به نفعشون هست میخوان برابری باشه چیزایی که به ضررشون هست نه 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
عدالت به معنی تساوی است نه تشابه درحقوق و وظایف

عدالت یعنی هر کسی حق و وظیفه‌ای داشته باشه که با شرایطش جور باشه. ولی مشکل اینجاست که خیلی وقتا زن‌ها به خاطر جنسیت‌شون از یه سری حقوق محروم می‌شن، نه به خاطر شرایطشون. فمینیسم نمی‌گه زن و مرد باید دقیقاً مثل هم باشن، می‌گه باید ارزش و فرصت برابر داشته باشن 

💚🌱

گفت و گو توی این سایت نتیجه نداره. با دید باز و بدون تعصب و جبهه گیری در مورد فمنیست تحقیق کنید. فمنیست به نفع یه جامعست

نه خونه خراب کنه نه چیزایی که دارید در موردش صحبت میکنید

۹۰ درصد از شما اوج تحقیقتون ۲ تا پست اینستا و کامنتاشه

فعلن که دارن خیلیاشون میخورن وبخاطر جامعه مرد سالار ماس اینقد پررو شدن

راه حل درمان این دردها فمنیست نیست چون امتحانشوپس داده در جوامع دیگه وبه خوشبخت شدن بیشتر زنها منجرنشده

اره بعد اصلا فلسفه برابری خیلی متفاوته اینا چیزایی که به نفعشون هست میخوان برابری باشه چیزایی که به ...

افرین تو همین سایت میگفتن زنی ک میره سرکار پولش باید تو جیب خودش باشه چ وظیفه ای داره ک خرج زندگی رو بده نباید به شوهراتون رو بدید و.... 😂😂😂

اینام ادم های کصیف دسته دوم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
متاسفانه دلایل منطقی ندیدم تو کامنت‌هاتون شما حتی تاریخ ظلم به زنان رو هم زیر سوال بردی چیزایی که می ...

که نمونه بارز این ظلمها زنده به گورکردن زنان بود که خدا مستفیما وصراحتا میگه توسوره فجربه کدامین گناه کشته شدن کاش تعالیم دینی واسلامیمون منوط به قرآن نشه وازمفسرانی مثل امام علی وکتابهایی مثل نهج البلاغه هم کمک میگرفتیم اونموقع میفهمیدیم که اسلام اونی نیست که به ماگفتن