2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 168 پست
بحثم سرهمون دلبری کردنشه چه برای پدربزرگ چه برای پسرعمو.دخترا دلبری میکنن پسرا قدرتنمایی

نمیفهمم ربطشو اینا که میگی بر میگرده به سرشت و طبیعت انسان 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اونا میگن تفاوت ها نباید باعث تفاوت حق و حقوق بشهشما بد متوجه شدی

عدالت همیشه باتساوی محقق نمیشه عدالت یعنی توجه به تفاوتهای افراد و تعیین حقوق و وظایفشون براساس این تفاوتها

اونجاکه زنی که زایمان میکنه حاملگی تحمل میکنه ولی وظیفه ای مرد برای تامین مخارجش نداره

کی گفته؟شما این قانونو از خودتون دراوردین ؟جایی که بچه تا ۱۱سالگی وخیلی از کشورا تا ۱۶سالگی حقوق داره؟زن حقو حقوقی نداره؟زنای خودمون پا به پای مردا دارن کار میکنن نصف هزینه زندگیو میدن کلن خرج خودشونو میدن تو خونت نشستی از هیچی خبر نداری ولمون کن بابا سر صبح با مدرکو دلیل حرف بزن. تو دل همون ازادی خیلیا خانواده با بنیان مستحکم دارن بله زنی که از دوس پسرش حامله میشه هیچ حقوقی از سمت مرد نداره ولی اونم باز حقو حقوقش بیشتر از زنای ایرانی اجرا میشه

این حرفا تاریخ انقضا شون گذشته بهتر قبول کنید و خودتونو اذیت نکنید میدونم سخته همون طوری سال ها برای ...

این تغییرات به خوشبخت تر شدن زنهامنجرنمیشه اینکه باهاشون مثل مردها رفتارکنند و ذات زنانه شان رانادیده بگیرند فشاروحشتناکی رابهشان واردخواهد کرد

افراطی هاش میگن کاملا یکی ان وگرنه حرف فمنیست حقوق برابره که جامعه به هر دو جنس به یک اندازه بها بده

وقتی به عمق فمینیست بری میبینی که شعار برابری فقط برا جذب عمومه وگرنه اصلا قشنگیش مثل شعاراشون نیست

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
شما ظاهر تعصب خاصی دارن و من نمیتونم شمارو قانع کنم که همین دیدگاه ینی خدا زن رو ناقص افریده و زن عا ...

ببین زن ناقص نیست اتفاقا وقتی خدامرد روآفرید توی مرد نقصی دید که زن روبرای تکاملش آفرید بدون زن هیچ چیزی تواین دنیا ارزش نداره اما قرآن نکات رو گاهی اوقات جوری گفته که نیازبه یک مفسرداره مثل امام علی مثل پیامبر مثلا مسئله حجاب رو اول به مرد هشدار داده بعد به زن ولی برای مرد حدوحدودنگفته برای زن حدودگفته چون اگه زن حدود رو رعایت نکنه خودش درخطر میافته اماحدود حجاب مرد رو یمی مثل پیامبرگفته اگه جستجوکنید چقدباعتاب باکسی که زانوهاش مشخص میشدحرف میزدن اما الان مردامون رعایت میکنن؟ خیرچون اصلا نمیدونن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
اومدیم یه مرد پولدار بود توانایی داش عدالت برقرار کرد؟شما بری حلوی قاضی ادعا کنی همسرم ازدواج کرده م ...

ببین اصلا کاری ب بحث ندارم. ولی عدالت توی  چند همسری،فقط از نظر نیاز مالی نیست که. عدالت ینی اینکه با هر کدوم از همسرها باید طبق نیازشون رفتار کنی‌. ن اینکه مثلا ب هر کدومشون ماهی ۱۰ تومن بدی. باید نیاز های عاطفی هر کدوم رو کاملا درست برطرف کنی. قطعا هیچ مرد معمولی ای نمیتونه این عدالت رو برقرار کنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))