2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 168 پست
ببین اگه مرد حق لزدواج مجدد داره با شرایطیه که خداگفته یعنی بین زن اول ودوم سرسوزنی فرق بذاره کارش س ...

شما ظاهر تعصب خاصی دارن و من نمیتونم شمارو قانع کنم که همین دیدگاه ینی خدا زن رو ناقص افریده و زن عاقل نیست 

این زن ستیزی آشکاره وگرنه هم دو تا شوهرو میتونه همونحوری که مردا چهار تارو میتونن 

و هم چون انسان عاقلی هست نیازی به اجازه گرفتن از کسی نداره 

ولی با احترام شما یک زن ستیز کامل هستید 

🥲
ببین اگه مرد حق لزدواج مجدد داره با شرایطیه که خداگفته یعنی بین زن اول ودوم سرسوزنی فرق بذاره کارش س ...

اومدیم یه مرد پولدار بود توانایی داش عدالت برقرار کرد؟شما بری حلوی قاضی ادعا کنی همسرم ازدواج کرده میاد میگرده دنبال عدالت ؟یا طبق حکم شرع مرد میتونه صیغه کنه از چی دفاع میکنید اینا اسمش هرزگیه با کلاه شرعی ولی کشورهای دیکه باهمه ازادیو برهنگی خیانت منفوره وادم خیانتکار طرد شده شرافتمندانه طلاق میگیرن میرن با یکی دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خود زنا پرسیدن که راحتن اینحوری؟هیج جای قران حرف از تصنیف نیس قوانین ما مگه بر پایه شرع نیس؟چرا ت ...

ببین قربونت برم من با جامعه کاری ندارم خیر برپایه شرع نیست کدوم قانون ما برپایه شرع یه عده آدم بی دین به ظاهرا دین پرست نشستن قانون گذاشتن اگه برپایه ی شرع بود اینهمه بدبختی نداشت کشورمون شمایه سربه نهج البلاغه بزن ببین کجا امام علی که حاکم شرع بوده یارویاور مردم بوده یک صدم کارای ایناروگفته اگه فقط یه دونه نهج البلاغه اجرابشه توهرجایی چنان نظم ونظام جاری میشه اونجا که نگو

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
خدا خودش مرد نیس ولی اینکه همه پیامبرا و اماما و نمیدونم ادم های مذهبی مردن بایدم نتیجش این کتابای م ...

دقیقنننن 

ولی تعصب ما نمیذاره خیلی چیزا رو باور کنیم بخصوص نسل ما که اینقد تو مغزمون فرو کردن رگ تعصبمون باد میکنه کسی بخواد به چالش بکشه عقایدمونو

من دو دختر و یک پسر ۱۲ساله دارم. ۳قلو.کاملا مشهوده تفاوت بینشون. کلا پسرم توی یه فاز دیگست و دخترا ه ...

ایناکه دیگه سه قلواند هم شرایط یکسانی درحاملگی داشتند و درمحیط وزمان یکسان برای رشد.ولی متاسفانه خیلیا رعایت تفاوت های زن ومرد رانمیکنن وچشمشون رو روی این واقعیت بزرگ بسته اند با توقع یکسان ازشون.

مردها بیشتر سواستفاده نکردن بنظرت؟؟؟

چرا مردهاهم بیشترسواستغاده کردن مثلااونجاکه گفته میتونه زن روبزنه درصورتی میتونه که تمام حق وحقوق زن رو بده باززن زیاده خواهی کنه وحرف گوش نکنه نه اینکه زرتی بخوابونه توگوش زن بگه قرآن گفته

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
حقوق یکسان یعنی مشابه .این درست نیست بایدبه تفاوتاشون توجه بشه ونظام حقوقی براساس این تفاوتها عادلان ...

شما بیشتر دارید سفسطه میکنین

به طور مثال تو‌ی بحث‌کار کردن همه‌ی‌کارها نیاز به زور بازو ندارن ولی در پرداخت دستمزد زن و مرد اگر عین هم کار کنن حقوق مرد صرف جنسیتش بیشتر از زن هست

عدالت همیشه تشابه نباشه باموجودات متفاوت مشابه برخورد کردن خلاف عدالت است.

زنو مرد در افرینش هیچ تفاوتی ندارن ولی اینکه شما میخوای ردیف دوم بعد شوهرت قرار بگیری بحثش جداس ولی زنای آگاه میخوان حقو حقوقشون برابر باشه شما با عشوه دخترتون به این دیدگاه رسیدین ولی زنای ما ۵۰ساله دارن میجنگن برای بدیهی ترین حقاشون

دقیقنننن ولی تعصب ما نمیذاره خیلی چیزا رو باور کنیم بخصوص نسل ما که اینقد تو مغزمون فرو کردن رگ تعصب ...

افرین 

سال ها از بدو تولد اینارو تو مخ ما فرو میکنن که بعداً تو بزرگ سالی ترس تغییر عقاید رو داشته باشیم نتونیم فکر کنیم و چشم بسته قبول کنیم 

من در عدالت خدا شکی ندارم ولی دین تنها وسیله ای بود که میشد مردم رو کنترل کرد و چون از طرف مرد ها بوده همیشه پس طبیعیه که حقوق زن نادیده گرفته بشه 

🥲
کدوم جامعه غیراسلامی حقوق زن نادیده گرفته؟اونجایی که موقه طلاق حق تصنیف اموال داره؟یا بچه بعد طلاق م ...

اونجاکه زنی که زایمان میکنه حاملگی تحمل میکنه ولی وظیفه ای مرد برای تامین مخارجش نداره

شما برو تاریخ بخون ببین پیامبرا چرا زن دوم داشتن بعد از این حرفا بزن اسلام ناقص کردی یه تنه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛