2777
2789

خب خواستگار دیگه چرا باید از الان استرس بکشی وقتی شغل دولتی و امنیت شغلی ملاک برات چرا میخوایی قبول کنی 

حرف و عمل هم راستا باشه خیلی خوبه 

و اینکه عزیز جان الان استخدام رسمی شدن خیلی خیلی کمه اکثرا قراردادی و پیمانی پس دنبال کسی باش ذهن پول سازی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمد خوبی دارن اگر بلد باشه با یکی از رئیس های بخش صمیمی بشه خیلی خوبه 

اگر هم خوب کار کنه دلیلی نداره بیکار بشه اگر هم خدایی نکرده بشه با توجه به سابقه کاری که داره میتونه بره یک شرکت دیگه

شرکت خصوصی باید همه نوع احتمالی رو بدید

من همسرم تو شرکت خصوصیه پرداخت حقوقهاشون اصلا منظم نیست البته که همه جا اینطور نیست 

ولی به نظرم ایشون اک بتونن در کنارش شغل دومی هم داشته باشند خیالتون راحت تر هست

کسی که جنم کار داشته باشه حتی اگه تعدیل بشه بیکار نمیمونه همه تلاششو واسه خانوادش میکنه اگر پسر باعرض و کاری هست خوبه بخاطر قراردادی بودن ردش نکن الان اکثرا استخدام رسمی نیستن گناه دارن پسرا هم 

خب خواستگار دیگه چرا باید از الان استرس بکشی وقتی شغل دولتی و امنیت شغلی ملاک برات چرا میخوایی قبول ...

اونایی که ذهن پولسازی دارن اومدن مشکوک به اعتیاد بودن 

یکیشم هول بود 

اونایی که ذهن پولسازی دارن اومدن مشکوک به اعتیاد بودن یکیشم هول بود

خیلی محدود فکر می‌کنی 

دنبال کسی باش با سرمایه باشه نه دارایی 

دارایی میاد و می‌ره فردی با سرمایه فکری و عقلی همیشه موفق 

و اینکه من همسرم وضعیت مالی اش فوق العاده خوبه اما پول تنها ملاک زندگی نیست عزیز 

درآمد خوبی دارن اگر بلد باشه با یکی از رئیس های بخش صمیمی بشه خیلی خوبه اگر هم خوب کار کنه دلیلی ندا ...

حقوقش بعضی وقتا ۲۴ عه بعضی وقتا ۳۰ عه کجاش خوبه 

میگه ربطی به کار نداره حتی نیروهایی با سابقه زیاد و کار خوب هم بیرون میکنن

شرکت دیگه هم باید از صفر و حقوق پایین شروع کنه 

شرکت خصوصی باید همه نوع احتمالی رو بدیدمن همسرم تو شرکت خصوصیه پرداخت حقوقهاشون اصلا منظم نیست البته ...

به فکر شغل دوم هست اما سرمایه نداره مثلا مغازه اینا بزنه