2777
2789

افتضاح ترین فیلمی که دیدم

خدایی هست جواب اینجور ادمارو بده خدا لعنتشون کنه

داستانش اینه زمان قاجار دختره مرده میره مکتب خونه عمومش میبینتش ب باباش میگ باباش زندع زنده چالش میکنه

خدا لعنتشون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فیلم جدید ترکیه ایی اومده، جانشین

دختره رو به زور دادن به پسره که زن داشت بعد پسره آورد پسش بده خانواده ی خود دختره با گلوله زدنش😐

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

کی میخواید به اون درجه از شعور باشید که وقتی در مورد یه چیز تاپیک می‌زنید باید اسمشم بگید 

تاپیک قد می‌زنید تا ۱۰ صفحه همه باید بگن قدت چنده تاپیک اسم میزنن همه ۲ ساعت باید ناز استارترو بکشن که شاید بگه شاید نگه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

کی میخواید به اون درجه از شعور باشید که وقتی در مورد یه چیز تاپیک می‌زنید باید اسمشم بگید تاپیک قد م ...

خب تاپیک پیش نمیره دوست دارن بازدید بگیره 😏

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.