2777
2789

خانما همسرم امروز بلیط کیش گرفته ، تاحالا نرفتم متاسفانه اما خیلی هیجان دارم 🥰

راستش این چند سال اخیر مخصوصا چند ماه اخیر تو زندگی ما خیلییی خسته کننده و پره بدو بدو بود حسابی ذهن و روحم خسته شده 

.

این سفر هم دومین سفر دونفره من و همسرم بعد ازدواج ۷ سالمونه 😑

برای همین تصمیم دارم حسابی بگردم و خوش بگذرونم 

به نظرتون کجاها بریم برای خرید و تفریح که هم خوش بگذره هم روزمون تلف نشه ؟ 🥰😘

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه نداری ؟خوش بگذره عزیزم

نه ندارم متاسفانه چند ماه پیش باردار شدم و سقط شد همین موضوع بیشتر روحمو اذیت کرد ، این سفرمونم بیشتر بهونست تا یه خورده از زندگی عادی دور بشم 

ممنون عزیزم ❤️

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بد موقع تاپیک زدم انگار ، در حال تدارک برای ناهار هستید و سایت خلوته 😄

نه ندارم متاسفانه چند ماه پیش باردار شدم و سقط شد همین موضوع بیشتر روحمو اذیت کرد ، این سفرمونم بیشت ...

عزیزم بهت خوش بگذره اتفاقا من بخاطر همین پرسیدم که اینطوری راحت تری آزاد بهت خوش میگذره 

اگه از شهرای بزرگ میری، هایپر پاندا نرو فقط وقتت تلف میشه.

بازار عربها و مروارید رفتم من دوستش داشتم. باقیشو نرفتم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
بازار عرب چی داره؟

ازش یه دامن ارزون خوشگل خریدم 😁 لباس اینا. نزدیکیاش هم بازار ماهی فروشاست که حیف نمیشد خرید برد تهران وگرنه خیلی جالب بود واسم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یعنی لباس عربی داره؟

امممم زیاد یادم نیست ولی اینطور یادمه که اجناسش فرقی نداشت با باقی جاها. ما خیلی عجله ای رفتیم. گمونم صرفا اسمش بازار عربها بود. باز مطمئن نیستم.