2777
2789
عنوان

نمیتونم نوجوونارو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا چجوری توضیح بدمعام.. بعضی رابطه بعضی از نوجوونا با دوست صمیمیشون فقط در حد رفاقت نیست، بعض ...

تشخیص اینجور موارد سخته واقعا چون همیشه طرف رو از رفاقت منع کرد که مثلا منجر به چنین چیزی نشه.

Tunnel Vision                                                                 

اونو نمی‌دونم پسرم گفت تو دسشویی مدرسه دو سه تا دوربین هست

اوضاع واقعا خرابه قبلا دلمون خوش بود مدرسه دخترانه و پسرانه است الان حتی برای اینها هم دوربین میزارند البته خوب کاری می‌کنند 

Tunnel Vision                                                                 

بنظرم خونوادتودرجریان بزارمانع دیدارشون بشه چون همینجوری پیش بره این کاربراش عادت همیشگی میشه

واقعا نمیتونم... از طرفی برخورد خونوادم رو نمیدونم، از طرفی نمیخوام اعتماد خواهرم از بین بره

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

واقعا نمیتونم... از طرفی برخورد خونوادم رو نمیدونم، از طرفی نمیخوام اعتماد خواهرم از بین بره

آخه چه فایده داره وقتی می‌دونی ولی هیچ کاری نمیکنی چه سودی داره اعتماد خواهرت بمونه یا نمونه

Tunnel Vision                                                                 

تشخیص اینجور موارد سخته واقعا چون همیشه طرف رو از رفاقت منع کرد که مثلا منجر به چنین چیزی نشه.

کاملا درسته، ولی خب تو بعضی از موارد ام واقعا واضحه ولی حالا والدینشون نمیخوان قبول کنن

ما دوستشون نداریم چون درکشون نمیکنیم ولی من خیلی از ویژگی هاشون را تحسین میکنم اینکه خیلی مدعی و دنب ...

خودمم این نسلم تقریبا 

ولی با باور کردن هر چیزی مخالفم برعکسه

ببینین قدیما تقلید میکردن الانم همونن

منتها این بار تقلید از فضای مجازی و...

تقلید از چیزایی که ضرر داره!

ضررشم مشخصه...

کاملا درسته، ولی خب تو بعضی از موارد ام واقعا واضحه ولی حالا والدینشون نمیخوان قبول کنن

این یکی خیلی بده 

نمیشه سر بسته به مادرت بگی و راجب اینجور موارد و گرایش ها با مادرت صحبت کنی ولی اسم نبری، تا مادرت بیشتر آگاه بشه و شاید خودش پی ببره؟

Tunnel Vision                                                                 

آخه چه فایده داره وقتی می‌دونی ولی هیچ کاری نمیکنی چه سودی داره اعتماد خواهرت بمونه یا نمونه

نه واقعا... نمی‌خوام آسیبی ببینه یا چیزی

از طرفی رابطشون ام واقعا عمیقه... میترسم کاری دست خودشون بدن

نه واقعا... نمی‌خوام آسیبی ببینه یا چیزیاز طرفی رابطشون ام واقعا عمیقه... میترسم کاری دست خودشون بدن

ممکنه واقعا گرایشش این نباشه و تحت فضای مجازی باشه 

در دخترا این نوع گرایش ها پایدار نیستند اغلب

یا ممکنه دو گرایشی باشه. 

Tunnel Vision