2777
2789

باردارم هفته دهم ویارم خیلی بده گوشت و مرغ و برنج کلا نمیتونم بخورم چندروز سوپ و آش رشته میخوردم وعدسی الان اونارم دیگه دوس ندارم به حدی الان ضعف کردم به زور خودمو رسوندم به آشپزخونه چنتا دونه پسته خوردم راهنماییم کنید بجز اینا چی بخورم میدونم خیلی دارم بچمم اذیت میکنم نمیدونم چیکارکنم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور بودم..تازه یه کم به غذا افتادم..بیشتر نون و پنیر و گردو می‌خوردم..کلا هر غذایی داخلش پیاز یا  پیاز داغ بود متنفر بودم و هستم..هر چی دوست داشتم امتحان کردم و از همونام چشمم افتاد..همون سوپ های متفاوت امتحان کن و آش رشته و آش جو...باید دوره ش طی کنی 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

میشه ب منم بگید چ چیزایی خوردید و چند وقت تو اقدام بودید و علائم بارداریتون چی بودمن اقدامم ولی هنوز ...

روز اقدام یه لیوان زعفران دم کرده خوردم وکلا ازقبل حتما گرمیجات بخورین خرما گردو واینا ازروزدهم پریودتونم یه شب درمیون اقدام کنید هرشبم فولیک اسیدو ویتامین دی ۳هزار بخور بعداز رابطه هم یه ربع پاهاتونو تکیه بدین به دیواربه سمت بالا ایشالا هرچی ب صلاحتونه همون بشه ♥️

مولتی میخوری؟آبمیوه طبیعی میوهشاید جوجه کباب بتونی بخوریسیب زمینیکباب

مولتی ویتامین که دکترم گفت از ماه سوم ب بعد کبابم کلا بوشم بهم میخوره بالا میارم  سیب زمینی هم خیلی کم از قندبارداری میترسم 😔خسته شدم دیگه 

تاچندوقت شما اینجوری بودین ؟

تا سه ماه و نیم حدودا...الان هفته بیستم هنوز خیلی چیزا رو نمیتونم بخورم..ولی از قبل بهتر شدم

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

تا سه ماه و نیم حدودا...الان هفته بیستم هنوز خیلی چیزا رو نمیتونم بخورم..ولی از قبل بهتر شدم

بسلامتی عزیزم .من حتی ویارم ندارم که هوس کنم چیزیو وهمونم بخورم 😔