الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین طور بودم..تازه یه کم به غذا افتادم..بیشتر نون و پنیر و گردو میخوردم..کلا هر غذایی داخلش پیاز یا پیاز داغ بود متنفر بودم و هستم..هر چی دوست داشتم امتحان کردم و از همونام چشمم افتاد..همون سوپ های متفاوت امتحان کن و آش رشته و آش جو...باید دوره ش طی کنی
قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.
میشه ب منم بگید چ چیزایی خوردید و چند وقت تو اقدام بودید و علائم بارداریتون چی بودمن اقدامم ولی هنوز ...
روز اقدام یه لیوان زعفران دم کرده خوردم وکلا ازقبل حتما گرمیجات بخورین خرما گردو واینا ازروزدهم پریودتونم یه شب درمیون اقدام کنید هرشبم فولیک اسیدو ویتامین دی ۳هزار بخور بعداز رابطه هم یه ربع پاهاتونو تکیه بدین به دیواربه سمت بالا ایشالا هرچی ب صلاحتونه همون بشه ♥️