2777
2789
عنوان

نمیتونم نوجوونارو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 112 پست
خواهر خودم دانش آموزه، تو مدرسه ها که واقعا یه وضعیتیهنصف کلاسشون تقریبا با یکی تو همون مدرسه پارتنر ...

ای وای یه حرکتی بزن دخترخوب

خودت وخواهرت چندسالتونه؟ 

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ای وای یه حرکتی بزن دخترخوبخودت وخواهرت چندسالتونه؟

حقیقتا کاری ازم برنمیاد

خواهرم ۱۷ ۱۸ حدودا، خودم ۲۲

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مامانم واقعا شخص آگاهیه، جوری نیست که بگم کلا راجب همچین چیزی اطلاعی ندارهاز طرفی ظاهر اون شخص ...

اون طرف پسرونه برخوردمیکنه؟منم‌چن وقت‌پیشا پارک بردم بچمو چن تادختر نوجوون نشستن دوتاشون کنارهم ک یکیشون همچی پسرونه تربودتیپش .دیدم هی همو میبوسن سمت گردن دوستاشونم بودن اونا مثلاتوگوشی بودن اینا چفت هم

انقد بی حیان ک تواجتماعم‌‌....ساعتای ۹شب بود ولی منو میدیدن ک توفاصله نزدیکشون نشستم

اون طرف پسرونه برخوردمیکنه؟منم‌چن وقت‌پیشا پارک بردم بچمو چن تادختر نوجوون نشستن دوتاشون کنارهم ک یک ...

هم ظاهرش هم رفتارش کاملا اینطوریه، باز اگه ظاهرش بود میتونستم بگم نه استایلشه و... ولی اخلاقا هم اینطوریه

دقیقا... این دوتام دقیقا شبیه چیزی ان که شما داری میگی الان

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

هم ظاهرش هم رفتارش کاملا اینطوریه، باز اگه ظاهرش بود میتونستم بگم نه استایلشه و... ولی اخلاقا هم این ...

شایدخودشون بوده من دیدمشون خخ

خداهدایتشون کنه.واقعا چندشیه رابط هم‌جنس درهر دو جنس خیلی زیادشده

اینا بیشتر بخاطر فضای مجازیه و معمولا غذاهایی که میخورن مشکل داره طبع شونم احتمالا بهم خورده اینجوری ...

درسته

و عادی سازیشم بدتر از همه..

جوریه که قدیما یکی میگفت ل.زبینم باورشون نمی‌شد اونم فقط در حد اینکه بگه حس دارم 

ولی الان خودشون میگن و شاید گاهی بخوان به زورم بگن ما گرایشمون اینه یعنی تبدیل به افتحار شده..

حالا یکی بیاد بگه اقا این گرایشا 0.2 درصده در کل و اونم بخاطر یسری هورمونه تو اکتسابی اینجور شدی!و الا کی گفته ترن.س مشکل داره(ترن.سی که ادا در بیاره نه)ترن.س واقعا وجود داره ولی همجنسگرایی...کاش واقعا یه فکری میشد بخاطرش..دیگه به دخترم نمیشه اعتماد کرد 

اگه واقعا گرایش بود که اوکی بود 

دقیقاً تو سن بد یه سری چیزا میشنون،که خیلی هاشون نتونستن درکش کنن و عادی نشون دادن این گرایشات باعث ...

اخه مدارس تو خارج که جدا نیست این چیزا بیشتره و گرایشات اقلیتی اونجا خیلی بیشتره...از طرفی خیلی از اینا به خودشون میگن بایسکشوال(یعنی گرایش به هردوجنس)اتفاقا دوست پسرم دارن

اما خب موافقم پدرومادر باید دوست باشن با بچه،و نزارن محدود بشه ازون ور بزنه بیرون یا جوری که طرف اصلا خودش نخواد وارد این چیزا شه..

ببین مامانم واقعا شخص آگاهیه، جوری نیست که بگم کلا راجب همچین چیزی اطلاعی ندارهاز طرفی ظاهر اون شخص ...

خوب بهتره غیر مستقیم باهاش حرف بزنی و اشاره کنی

Tunnel Vision