2777
2789
عنوان

خانومای باردارتوروخدا بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 54 پست
بسلامتی عزیزم .من حتی ویارم ندارم که هوس کنم چیزیو وهمونم بخورم 😔

ممنون..منم نداشتم ..ولی بدترین چیزا رو داشتم.. حساسیت شدید به بو ،تلخی دهان،حالت تهوع ،بالا آوردن ،افزایش بزاق،پاهام به حدی داغ میشد لگن میذاشتم روی تخت دماش پایین بره..خیلی وحشتناک بود..الآنم بعضیا رو دارم ولی از شدتش کم شده.. انشالله زودتر صحیح و سالم نی نی هامونو بغل کنیم

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

ممنون..منم نداشتم ..ولی بدترین چیزا رو داشتم.. حساسیت شدید به بو ،تلخی دهان،حالت تهوع ،بالا آوردن ،ا ...

ایشالا عزیزم منم دقیقا این علائم رو دارم جنسیت بچتون دختربودیاپسر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون..منم نداشتم ..ولی بدترین چیزا رو داشتم.. حساسیت شدید به بو ،تلخی دهان،حالت تهوع ،بالا آوردن ،ا ...

میترسم بس که چیزی نمیخورم اتفاقی بیفته برا بچه 😔

ایشالا عزیزم منم دقیقا این علائم رو دارم جنسیت بچتون دختربودیاپسر

پسره عزیزم 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

میترسم بس که چیزی نمیخورم اتفاقی بیفته برا بچه 😔

نه نگران نباش برای بچه اتفاقی نمیفته چون هر چی نیاز داره از بدن تو میگیره ولی ممکنه خودت ضعف کنی و اذیت شی..من فشارم خیلی پایین میرفت با مغزیجات سعی کن سرپا بمونی..یه وقتا هم بگو مادری خواهری کسی برات ماهیچه درست کنه و تونستی فقط آبشو بخور.

نه نگران نباش برای بچه اتفاقی نمیفته چون هر چی نیاز داره از بدن تو میگیره ولی ممکنه خودت ضعف کنی و ا ...

خودمم اذیت شم عیب نداره فقط اون چیزیش نشه مامانم بیچاره هر روز برام غذا میاره هرچیزی که بگم ولی هیچی نمیتونم بخورم 

سلام عزيزم 

ويار منم دقيقا همين بود از همه چي متنفر بودم و ضعف ميكردم يه چيزي ميخوردم يك ساعت بعد از همون چيز متنفر بودم. فقط بهتون بگم بايد تحمل كنيد تا دورانش تموم شه چاره اي نيست. و اينكه تقريبا ده روز يك بار سرم ميزدم تا يكي دوروز بهتر ميشدم و ويارم كمتر ميشد بعد دوباره از اول 

خدا قوت ان شاالله زود ميگذره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

عزیزم تخم مرغ آب پزمیوه نون پنیر خیاربه دکترتم بگو برات مولتی ویتامین مینویسه اشتهات برمیگرده

مرسی گلم .تخم مرغ که نمیتونم ولی نون پنیرو الان امتحان میکنم ♥️⚘️

سلام عزيزم ويار منم دقيقا همين بود از همه چي متنفر بودم و ضعف ميكردم يه چيزي ميخوردم يك ساعت بعد از ...

ممنونم عزیزم مرسی پناه برخدا برای منم به خیربگذره ♥️⚘️

خودمم اذیت شم عیب نداره فقط اون چیزیش نشه مامانم بیچاره هر روز برام غذا میاره هرچیزی که بگم ولی هیچی ...

منم هنوز بقیه برامون غذا درست میکنن یا میریم خونه مامانم اینا میمونیم چند روز...اکثر غذاها پیاز میخواد منم اصلا نمیتونم پیازو تحمل کنم واسه همین آشپزی الآنم برام تعطیله..