2777
2789
عنوان

نمیتونم نوجوونارو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییی بنظرم با یه تراپیست صحبت کن خیلی فشار روته😦

تراپیست میرم حقیقتا... دلیلشم فقط همین موضوعه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

دنیا ترسناک شده ‌خواهرزاده ام تعریف میکرد معاون زنک تفریح میره تو سرویس که مطمئن بشه بچه ها چند تایی ...

من تو فضای مجازی دیدم یه پسره ۱۱ ساله داره میپرسه من از پسرا خوشم میاد ایا گرایشاتم متفاوته

همه چیو اشتباه متوجه میشن متأسفانه 

کار دیگه ای برنمیاد ازم حقیقتا

برومشاوره راهنمایی بگیرواقعامن که غریبه ام خیلی ناراحت شدم.... متاسفانه زمونه خیلی وحشتناکی شده واقعابچه توخونه هم خوب باشه ازدوستاش خیلی چیزایادمیگیره

دنیا ترسناک شده ‌خواهرزاده ام تعریف میکرد معاون زنک تفریح میره تو سرویس که مطمئن بشه بچه ها چند تایی ...

مدرسه پسرم تو سرویس ها هم دوربین دارن

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
آخه پسر نوجوون دارم ولی نمیفهمم یعنی چی؟برام سوال شد😔

وای واقعا چجوری توضیح بدم

عام.. بعضی رابطه بعضی از نوجوونا با دوست صمیمیشون فقط در حد رفاقت نیست، بعضی وقتا تبدیل به رابطه های نامربوط میشه... که... والدین در جریانش نیستن

خدایا توبه

برومشاوره راهنمایی بگیرواقعامن که غریبه ام خیلی ناراحت شدم.... متاسفانه زمونه خیلی وحشتناکی شده واقع ...

باور کن میرم... هم خودم جداگونه میرم هم خواهرمو میبرم... خیلی تلاش میکنم که حالا به نحوی سرگرمی کنم که بیخیال بشه یا حالا کمتر اون شخص رو ببینه... تهش همون شخص زنگ زد به من که تو چرا میخوای رابطه منو عشقمو خراب کنی🥸💔

وای واقعا چجوری توضیح بدمعام.. بعضی رابطه بعضی از نوجوونا با دوست صمیمیشون فقط در حد رفاقت نیست، بعض ...

اوکی متوجه شدم

فکر کردم چیز جدیدیه 

اون رو که حواسم حسابی هست

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
باور کن میرم... هم خودم جداگونه میرم هم خواهرمو میبرم... خیلی تلاش میکنم که حالا به نحوی سرگرمی کنم ...

بنظرم خونوادتودرجریان بزارمانع دیدارشون بشه چون همینجوری پیش بره این کاربراش عادت همیشگی میشه