2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72481 بازدید | 666 پست
ببین من برگردم عقب حتی شده ۲۰ هفته هم باشه سقطش میکنم چون وقتی از اول اینجوری اخرش بدتر میشیمنم مثل ...

وای این چه حرفیه

شما صد در صد افسردگی بعد زایمان گرفتی 

من دخترمو ناخواسته باردار شدم 

اونم وقتی که پسرم فقط ۴ ماهش بود 

از ناراحتی سرمو به دیوار میکوبیدم

الان دخترم ۷ سالشه جونمو براش میدم و روزی هزار بار میگم خدارو شکر سقط نکردم

هیچ وقت کسی رو به سقط تشویق نکن 

خدا رو شکر

من جای بچه تو شکم تو نیستم

هم مامان و هم بابام من و میخوان

تو این دوره که بعضی از یدنیا اومدن پشیمون شدن اگه مامانی باشع که بجای عشق بهت بگه نمیخوامت 😭

عجب شانس یدی داره اون بچه که تو دوستش نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووووووی پناه بر خدا

عزیزم مبارکت باشه

درسته خیلی سخته ولی الان نمیفهمی ۵ سال دیگه شایدم ۱۰ سال. ۱۵ سال دیگه حکمت خدارو میفهمی من این حالتو کاملا درک میکنم 

من پسرم ۴ ماهش بود که دومی رو باردار شدم 

از شدت ناراحتی تا دوماه هر شب سرمو به دیوار میکوبیدم کلی به سقط فکر کردم که خدارو شکر عملی نشد الان ۷ سال از اون روز میگذره و واقعا الان میفهمم که خدا چه نعمتی بهم داده

بخدا هر روز میگم خدارو شکر که نگهش داشتم

درسته سخته ولی به این فکر کن که زمان خیلی خیلی زود میگذره چشم بهم بزاری بزرگ شدن اونوقت بابت حضورش روزی هزار بار  خدارو شکر میکنی 

کمکی ؟ 😑 اتفاقا میخواستم به استارتر بگم اصلا و ابدا نباید وظیفه بچه رو گردن بقیه بچه ها انداخت

😂😂

خوده دخترا علاقه دارن به عروسک هاشون میرسنو مراقبشونن

کمک کردن اونا هم با اینکه مسئولیتشونو بندازه گردن اونا فرق داره 

بالاخره کاریه که شده 

از همین الان باید تکلیف خودشونو معلوم کنن وگرنه بدتر میشه

🌷یه کنکوری🌷

[QUOTE=399444622]گفتی قرص هم خریدی سقط کنی از کجا خریدی  منم دقیقا شرایط تو رو دارم ۳۸سالمه دوتا دختر تقریبا هم ...[/QUOTE

چند هفته ای اگه قلبش تشکیل شده نکن گناه کبیره است من آشنا داشتم تو داروخانه قرص برام تهبه کرد یه متخصص زنان هم راحت بهم قرص داد ولی بهم گفت سقط سخته انگار طبیعی زایمان میکنی ترسوندم دیگه منصرف شدم

ناشکری نکن .هدیه ای که خدا بهت داده قدرشو بدون ..بلاخره این سختیا میگزره موندگار که نیست

عزیزم بزار استاتیر کفر بگه بلاخره تاوان کفر هاشو خواهد پرداخت هر چه قدر روانشناس همه بگه تاسف نداره والله دایی من خیلی مومن هست بچه سوم نه ماهه بود شش ماهه دو قلو باردار شد وقتی فهمید داییم سجده کرد شکر خدا به جای آورد و گفت تا زنده هستم ناز نعمت دختر ها میکشیم زن داییم خیلی مومن همه میگفتن چطور میتونی بچه ها نگه داری می‌گفت خدا بزرگه دایی مالی ضعیف بود خدا را شکر الان بچه ها پنچ سالشون سه طبقه خونه بزرگ  خریدن ماشین دارن بچه ها که به دنیا آمدن با نداریمش گوسفند جلوش ذبح کرد مهمانی داد شکر بچه ها چندان آرام بودن بچه ها همه تعجب میکردن 

دو تا دختر بزرگ داری اصلا روی اونا حساب نکردی؟اونا خیییلی کمک هستن برات .بدم نمیومد جای تو باشم . دو دختر بزرگ و یه پسر ته تغاری .چون قرار نیست بار همه کارا مثل بچه اول رو دوش تو باشه .

هم سنیم با هم و یه پسر هشت ساله دارم الان.

دختر بزرگه خودش درس و زندگی و هزارتا مشغله داره مگه پرستار بچه ست استارتر بچه بیاره اون طفلی بزرگش ک ...

جوش نزن کی گفته اون بچه رو بزرگ کنه یه کمک می‌تونه بکنه این خانوم حالش خوب نیست یکم دلداریش دادم که امیدواربشه وگرنه فقط مادر می‌تونه نوزاد و تروخشک کنه حتی پدرش هم نمیتونه تا چندروز بعد زایمان حالش خوب نیست آسمون به زمین نمیاد اگه دخترش یکم زحمت بده به خودش به مادرش کمک کنه چندروز