2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72658 بازدید | 666 پست

منم یه دختر دارم ۱۷ یه دختر دیگه ۱۳ خدا یه پسر ناخواسته داد که از اومدنش خوشحال نبودم سعی کردم سقطش کنم از خدا میترسیدم ولی شوهرم میخواست چون پسر بود ولی با خدا عهدی کردم که بزرگش میکنم توهم به من صبر بده البته اونم کمکم کرد الانم پسرم ۴ سالشه عزیزم سخت نگیر اژ خدا بخواه کمکت کنه نمیفهمی  چطور بزرگ میشه من امتحان کردم دارم میگم به خدا یه روزهای بود سخت بود اما کمکم می‌کرد هدیه خدا داره میااد نزار ببینه که مادرش دوستش نداره  اون حس میکنه بعد با اومدن پسرم برکتمون زیاد شد به خدا راست میگم هنوز تو زندگیم شکر میکنم خدا پسرم داده 

همیشه قرص بخور اشتباه منو نکن

قرص ک اصلا اطمینان ندارم ب هیچ روش جلوگیری قانع نیستم چون واقعا میترسم،سر بارداری دومم قرص خوردم ولی باردارشدم.امروز با دکتر زنان صحبت کردم گفتم روابط زناشویی خیلی وقت ندارم چون واقعا وحشت دارم از بارداری،گفت برو روانپزشک با شوهرت ک اونم تایید کنه حرفتو،واست تایید کردن ۲تا روانپزشک بیا تا عمل لوله بندی واست انجام بدم سنمم پایین هست ولی گفت چاره نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناخواسته رو قبول نداشتم کلی بقیه رو قضاوت کردم سرم اومد حالا فهمیدم چطوریشو شاید یه روزی سرت بیا ...

خب ممنون‌میشم توضیح بدی بفهمم چون من سفت و سخت نمیخام و اگه روزی شد نمیگم‌نمیخاستم نفهمیدم و ناخاسته بود میگم داغ کرده بودم مهم نبود برام‌.

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

حق داری چون من الان یه بچه دوماهه دارم وله ام ..ب بچه دومم فکر نمیکنم

چجوری دومیو اوردی ؟دمت گرم ازپسش براومدی همونم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پسر

بازخوبه جنستش فرق میکنه خخخ  پسر شیرینه خدایی بزار بیاد میفهمی چی میگم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من برگردم عقب حتی شده ۲۰ هفته هم باشه سقطش میکنم چون وقتی از اول اینجوری اخرش بدتر میشی

منم مثل تو خیلی ناراحت بودم الان دنیا اومده و۹ ماهشه روزی صد بار میگم لعنت به من که سقطش نکردم

بخدا برگردم عقب شده ماه اخرم باشم یه جوری سقطش میکنم 

چون بچه ای که نخوای تا اخرش میشه اذیت برات 

من که پشیمونم بخاطر گناهش سقطش نکردم 

من تصمیم سقط گرفتم ولی نبض داشت به خاطر این بیشتر منصرف شدم

انشاالله که خیرو برکت میاره همراهش مامانشو خوشحال میکنه 

و پسر ارومی میشه وگریه نمیکنه😍🩷دخترتم بزرگه کمکت میکنه 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ببین من برگردم عقب حتی شده ۲۰ هفته هم باشه سقطش میکنم چون وقتی از اول اینجوری اخرش بدتر میشیمنم مثل ...

جای این کامنت این تاپیک نیست واقعا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿