2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72702 بازدید | 666 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکل از کیه؟مشکل از اونیکه که به تو که میخوای نمیده به ما که نمیخوایم میده بله من لیاقتشو نداشتم ...

نمیخوام چیزی بگم که ناراحتت کنم چون تو جایگاه تو نیستم خواهر گلم ...فقط میگم حالا که پیش اومده ، فقط میتونی دیدگاهت رو بهتر کنی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

کاریه که شده.منم ناخواسته باردار شدم خیلی خیلی حالم بد بود شب و روز نداشتم.ولی سعی کن کنار بیای .چون شما الان ۱۹ هفته ای.خودتم داری اذیت میکنی.بچه هاتم الان بزرگن کمکت میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
پسرمن یازده سالشه همش میگه مامان بچه بیار خودم کاراشومیکنم تو که دخترت ماشاالله بزرگه تو فقط شیر بده ...

دختر بزرگه خودش درس و زندگی و هزارتا مشغله داره مگه پرستار بچه ست استارتر بچه بیاره اون طفلی بزرگش کنه ..حالا یه کمکی کنه اشکال نداره ولی نمیشه یچه رو انداخت گردن اون یکی تا بزرگش کنه .مگه عهد بوقه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ان شاءالله بحق صاحب‌الزمان به همین زودی خدا برات معجزه کنه و فرزند صالح بهت هدیه بده😍هیچ وقت ناامید ...

آره واقعا هیچوقت ناامید نمیشم🥰

ولی خیلی حسرت میخورم خیلیا رو میبینم اول ازدواج سریع حامله شدن من که چند ماهه دارم اقدام میکنم همش میگم ای کاش دیگه این ماه پریود نشم ولی باز میشم😭😭

مهر اقدام داشتم دو روز پیش تصادف کردم موعد پریودیم ۳ آبان بود ولی دوم شدم فقط هم خون سیاه ازم خارج میشه هی نمیدونم چه مرگمه😭😭

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

خداکنه خدابمن نگاه کنه بچه دومموبده خیلی وقته منتظرم ودوباره دامنموسبزکنه بچم اولم بزرگ شده تنهاست دعاکنیدخدابهم دوباره نگاه کنه بچه داربشم وبه همه اونایی که بچه میخوان نگاه کنه بچه دارشن

دیگه میخواستم استراحت کنم به خودم برسم یهو زندگیم عوض شد خدا خودش کمکم کنه

دقیقا حس و حالتو درک میکنم من هم بارداری سومم رو خودم خواستم ولی بعد بدنیا اومدن بچه ها حال شمارو داشتم ک چقد برا خودم گرفتاری دوست کردم و بقیه خانمای فامیل مقایسه میکردم ک اونا در حال گشت و گذران و من بچه داری باید کنم .بنظرم حال خودتو خراب نکن با این افکار منفی خوش بین باش اون بچه ب سلامت دنیا بیاد و بزرگ بشه

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

هفت سال پیش من مثل الان تو بودم یعنی انگار خودتو بودم دوتا پسر داشتم سومی و ناخواسته باردارشدم یعنی چهارسال ایودی داشتم خیلیم خوب بود جاش .. افسردگی شدید گرفتم جوری که میخواستم خودکشی کنم بردنم دکتر روانپزشک بهم سترالین داد اما تا اخر بارداری باهاش کنار نیومدم تا این که به دنیا اومد الان بیشتراز اون دوتا لوسش کردم و دوسش دارم با اینکه خیلیم حرصم میده کلاس اول امسال تازه پسرم بود

منم یه دختر دارم ۱۷ یه دختر دیگه ۱۳ خدا یه پسر ناخواسته داد که از اومدنش خوشحال نبودم سعی کردم سقطش ...

شما اون زمانی‌که تصمیم داشتی سقط کنی که نمیدونستی پسر ،به اون‌زودی که جنسیت  معلوم نمیشه ،اونموقع هم دیگه سقط نمیتونی‌بکنی چون‌بزرگ‌شده خطر ناکه ،منم دومی خواستم‌سقط کنم وقتی صدای تپش قلبش و شنیدم‌تصمیم گرفتم اصلا فکرشم نکنم

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عزیزم چقدر شرایط شما مثل منه

منم مثل شما ۳۸ سالمه و دوتا دختر دارم دختر دومم ۸ ساله

ست و ۱۸ هفته هستم منم سومین پسره با این تفاوت که من خودمو کشتم تا مجدد باردار بشم

یکبار وقتی بچه دومم نه ماهه بود ناخواسته باردار شدم که خییییلی ناشکری کردم و دوماه بعد خود به خود سقط شد از ساقط شدنش خیلی خوشحال بودم اما بعد از مدتی تصمیم گرفتم مجدد باردار شما اما هر کاری کردم نشد که نشد از درمان و مراجعه به پزشک و طب سنتی و انواع نذر و ختم تا اینکه خداجون بتازگی چشمم رو روشن کرد

الان که فکر میکنم همه ش میگم ای کاش اون قبلی هم سقط نشده بود و الان بزرگ بود و من ۴ تا بچه داشتم چون بچه خیلی دوست داریم و وضع مالی مون هم خوبه

خواهش میکنم قدر تو دلیت رو بدون و مراقبش باش اگه خدای نکرده ساقط بشه چند سال دیگه بشدددت حسرت میخوری...

حالا اونقدر ناشکری کن تا خدا ازت بگیرتش والا دوتا دختر داشتی پسر نداشتی خدا میخواد بهت یه پسر هم بده که  تو پیری عصای دستت باشه 

دختر به جور خوبه 

پسر یه جور خوبه  خداروشکر کن هر دو تا رو داری انشالله سالم باشه

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

عزیزم توکل به خدا بچه نداری شما

مجردم هنوز 😓 

ولی بخدا قسم که ازخدام بودم تو موقعیت تو بودم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم