2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72658 بازدید | 666 پست
قرص ک اصلا اطمینان ندارم ب هیچ روش جلوگیری قانع نیستم چون واقعا میترسم،سر بارداری دومم قرص خوردم ولی ...

قرصو چجوری‌میخوردی؟چون قرص با مثلا‌چرک خشک کن تداخل‌داره. یا مثلا از‌ماه اول بخوری باید روش دیکه ام داشته باشی. یا دوشب نخوری دیگه فایده نداره.  و خب همراه قرص مثلا‌روش طبیعی‌ام باید باشه ک خب باز یکم محکمتر‌باشه

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو قران هرکی بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه به روز من نیوفته

عمو منم بچه نمی‌خواست می‌گفت بندازش کفر می‌ورزید متاسفانه دو تا بچه شو تو تصادف از دست داد الآنم دیگه بچه دار نمیشن 

عزیزم وقتی بچه داشته و الانم شرایط روحی و جسمی و شایدم مالیت مناسب نبود چرا همون هفته های اول سقط نکردی ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان؟؟من دارم میگم تا دنیا نیومده حتی کاش برگردم ماه اخر انقدر زایمان نمیکنم که تو شکمم بمونه جفتمون ...

ببین ناشکری نکن 

خدایی نکرده خدا به خاطر ناشکری الان طفل معصومت رو ازت نگیره که روزگارت سیاه می شه

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️

بس کن دیگه تو هم مثل خواهر منی سربارداری سومش دهن مارو سرویس کرده بود آنقدر به خودش و شوهرش بد وبیراه می‌گفت که جفت دیگه به بچه غذا نمی‌رسوند ...چند بار بیمارستان بستری شد زودتر بچه رو به دنیا آوردن بچش به دنیا اومد دو کیلو هم نبود ...تهش چی شد دخترش شد نور چشمشون ...راه می‌ره قربون صدقش میرن ...

باردار بود بهش زنگ میزدی یه ساعت گریه میکرد ...می‌گفت سرطان می‌گرفتم بهتر بود تا حامله بشم ...حالا توهم انقدر ناشکری کن تا خدایی نکرده بچه رشد نکنه ...دیگه از قبل باید فکرشو میکردی ..اون بچه مگه به خواست خودش اومده تو به دنیاش آوردی حالا هم ناراحتی...

چند سالشون بود

پانزده سیزده سالشون بود با موتور پدرشون هردو ضربه مغزی شد همه میگفتن خدا را شکر کن عمو من اصلا می‌گفت باید بمیره فقط مرگش می‌تونه خوشحالم کنه سقط شد شش ماهگی دو ماه بعد دو بچه ش مرد 

کاش یکی به من اون موقع میگفت سقط کندلداری به چه دردم میخوره اون موقع همه میگفت بچه ات بیاد شبت مثل ر ...

شرمنده که بچه ت با گرده افشانی به وجود اومده 😒 زن و‌شوهر رابطه برقرار کردید و بچه بوجود اومده دیگه از اسمون که نیفتاده دامنت ..میدونی چرا الانم بچه بدقلقی میکنه؟ چون تو بارداری مثل استارتر انقد ناشکری کردی و بچه ناخواسته ورد زبونت بوده استرس و غم و غصه رو به اون جنین طفلی منتقل کردین اینطوری شده ...آدمایی مثل شما لیاقت ندارن واقعا ..یکی مثل من با آی وی اف و تخمک اهدایی و هزار جور سختی باردار میشه و یکی مثل شما و استارتر همش ناله میکنه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ببین ناشکری نکن خدایی نکرده خدا به خاطر ناشکری الان طفل معصومت رو ازت نگیره که روزگارت سیاه می شه

ببین از خدا هیچی بعید نیست شکر گذار و ناشکر مومن و کافر اصلا براش فرقی نداره من هیچی ازش بعید نمیدونم قدرتشو داره هر کاری بخواد میکنه مهم نیست براش تو خوبی یا بدی

یه عمر شکر گذاری کردیم عبادت کردیم این همه بلا سرمون اورد 

من از وقتی این بچه دنیا اومد نماز و عبادتم گذاشتم کنار 

وقتی باردار شدم نماز شبم میخوندم الان هیچی

یعنی دقیقا میخواست منو از دین در بیاره که موفقم شد 

هر روزم بیشتر عذاب میده 

وگرنه مگه من شکر گذارش نبودم این همه کار سرم دراورد

تو یه سال هم کار همسرمو ازش گرفت هم خواهرمو کشت هم مادرمو انداخت تو جاش هم یه بچه پر دردسر به من داد 

مگه من اون موقع شکر گذارش نبودم؟

مگه من عبادتشو نمیکردم؟

این بنده خدا هم تایپک نزده بود که ایاسقط کنم یا سقط نکنم که حرف من روش اثر بزاره تایپک زده که بقیه در جریان بزاره باردارم بعد دو دختر بچم پسر شد و مثلااااا ناراحتم