2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72408 بازدید | 666 پست
من 12ساله جلوگیری طبیعی دارم

من فوبیام بارداری ناخاسته با این حلوگیری طبیعیه .

لعنت بهشون چرا نمیزارن ببندیم تمام بشه پی کارش

من پازسال  بعد دوتا بارداری و ی هیکل درب داغوت کلی هزینه کردم عمل ابدو کردم شکمم و تخت کردم عالی شدم  الان همش فک میکنم خدای نکرده باردار بشم ناخاسته دلش و دارم بندازمش یادنه خیلی سخته بارداری ناخاسته

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا دختر بزرگ داری اصلا روی اونا حساب نکردی؟اونا خیییلی کمک هستن برات .بدم نمیومد جای تو باشم . دو ...

عزیزم قصد بچه دوم هم دارین من فکر میکنم سنم دیگه خیلی دیره برا بچه آوردن

چرا این ناخاسته ها نصیب ما نمیشه 

عدالتی نیست خیلی وقته فهمیدم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

من همسرم خییییلی گیر و حساسه کلا نو زندگی .تو کرونا رسما حبس بودیم تو خونه .خودم و بچم حیلی از لحاظ روحی صربه خوردیم سر همین حساسیتا.بعد بچم هم خیلی مریض میشد و میشه. دیگه هر دو به فنا رفتیم . من خودم اگر همسرم این طوری نبود دوست داشتم چند تا بچه داشته باشم . کلا بچه ها رو دوست دارم.  بهتره بگم داشتم .ولی الان دیگه نه.گاهی بهش فکر می کنم بعد که یادم میاد چه زجری کشیدم بیخیال میشم.

نه دیر نیست .خیالت راحت باشه.به من اطرافیان همسرم هی فشار میارن بچه روم بیار یکی کمه .میگن پشیمون میشید بعدها.من به همسرم میگم میدونم که بعد ها پشیمون میشیم ولی آخه توان روحی باید باشه واسه بچه .من و تو خیلی درب و داغونیم😄🙃

من دقیقا 6هفته سونو رفتم گفت نبض داره تو بر سونوم نوشته بود یک موجود زنده یعنی دلم هری ریخت

زن عموی من متولد ۶۱ هست . دختر بزرگش هفده ساله دومی الان سیزده ساله و یه پسر سه یا چهار ساله داره الان.اولی و بچه دار نمیشد عموم و بعد سالها دوا درمون خدا داد.دومی و سومی  خودشون اومدن بدون درمانی.بعد این پسره که اومده همشون خیلی خوشحال اند.خصوصا دخترا.زن عموی من اصلا کاری نداره با بچه . کلا کاراشو دخترا و البته شخص عموم می کنن.😄کلا پیش عموم هست . بعد یکم پیچ هم هست زن عموم . خلاصه خیلی این روش جوابه.شوهر خودت چطوره؟پسر دوس داره ؟حوصله داره؟کمک میکنه؟قششششنگ با سیاست از همشون کمک بگییییییییررررررر .این حس افسردگی و اینا رو به اونا منتقل نکن اصلا . دیگه با سیاست عمل کن تا واست راحت بگذره..من نمی دونم جو خونتون چطوریه که بگم چی کار کنی.

و از همه مهم تررر از قیافه اندام پیر ترر داغون تر میشی

و از اون مهمتر اینکه نمیدونی چه حرفی و کجا بزنی😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫