2777
2789

نه عزیزم،مدام باید بزنی دیگ،اگ همیشه بزنی واقعا کمک می‌کنه به تقویت مو،اگ قطع کنی دوباره موهات مثل قبل میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
نه عزیزم،مدام باید بزنی دیگ،اگ همیشه بزنی واقعا کمک می‌کنه به تقویت مو،اگ قطع کنی دوباره موهات مثل ق ...

خیلی سخته اینکه همیشه باید بزنیم بعد کف سر همیشه چرب میمونه که نمیتونیم سرم مویی چیزی به موهامون بزنیم بعد حمام موهای زائد هم میگن زیاد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته اینکه همیشه باید بزنیم بعد کف سر همیشه چرب میمونه که نمیتونیم سرم مویی چیزی به موهامون بزن ...

خب میتونی گاهی ازش استفاده کنی هفته ای دو سه بار،من اطرافیانم استفاده میکنم همچنان وراضین

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
یعنی موهاشون دوباره رشد کرده؟

اره،موهارو پرپشت تر میکنه نسبت به قبل،البته کنارش دکتر مولتی ویتامین هم میده اونم خیلی تاثیر داره

اره،موهارو پرپشت تر میکنه نسبت به قبل،البته کنارش دکتر مولتی ویتامین هم میده اونم خیلی تاثیر داره

موندم نمیدونم استفاده کنم یا نه

میگن موهای زائدو زیاد میکنه بخاطر همین میترسم

موندم نمیدونم استفاده کنم یا نهمیگن موهای زائدو زیاد میکنه بخاطر همین میترسم

چه موی زائدی؟مگ به بدن وصورتت میخوای بزنی؟

نه ماینوکسیدیل چون جریان خون رو تو بدن زیاد میکنه رو کل بدن تاثیر میزاره یعنی کل بدن پرمو میشه

نه فک نکنم،باز برو دکتر پوست ببین چی میگه