2777
2789
عنوان

من حتی میترسم شوهرم کنم طلاقم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
دیگه هر چی عقله ازدواج که قسمته و خواست خداست

انشاءالله ی شوهر با اصالت لارج پولدار خوش اخلاق متعهد  واست بیاد

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم این چیزا به گروه خونی من نمیاد

پس چی میاد ب تو 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

گفتم که یکی در حد خودم اون مورد که گفتید سهم دخترای خوش قدبالای زیبا

همچی ب شانسه دعا کن شاید شانست رو خداخوب کرد 

بیکار!! به اینا میگن تحقیق جستجو و علم آگاهی پیدا کردن ،از نون روز و شب اتم واجبه این علم آگاهی ها ر ...

من دارم خودم اولش گرفتم حق رو

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

عزیزم برای هرکاری مهارت لازمه شماهم اول همسرداری یاد بگیری دیگه ترس از طلاق و بدبختی نداری

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی 

بایه مبلغ ناچیز کلی مهارت یاد میگیری وزندگی خوبی خواهی داشت ان شاء الله 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

اسی فقط میخواست مثال بزنه یه کلمه گفت : عشایر ، شما خوشتون نمیاد ، بوی بر میدن ، براتون عجیبه ، غیرقابل درکه ، تو شهرتون محلتون این قوم رو مسخره میکنن ، اینا همه قبول اما فقط تا وقتی که نظرتو برا خودت نگهش داری دیگه انقد توضیح دادن و  جزییات رو گفتن واسه چیه ، عیب و ایراد رو کسی گذاشتن اونم نه یه فرد یه قومیت زحمتکش سختکوش که از امکانات و منابع مالی کشور کمترین استفاده رو میکنن ، خیلی ناراحت کننده و به دور از ادب احترام و انسانیه.