2777
2789
عنوان

من حتی میترسم شوهرم کنم طلاقم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
بلاخره قسمتم که باشه میشه دیگه مگه دست منه

واقعا حاضری با ی عشایر ازدواج کنی ؟

بوی بز میدناااا ؟

خانواده ت مسخره ت میکنن و اطرافیان  درستو بخون ب نظرم .

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حاضری با ی عشایر ازدواج کنی ؟بوی بز میدناااا ؟خانواده ت مسخره ت میکنن و اطرافیان درستو بخون ب ...

گاو دارن گاو از نزدیک دیدی تا حالا ؟ 

من ندیدم ! 

ولی اونا گاو میدوشن شیر خورن .

تو چادر زندگی میکنن 

پر مگس 

اطراف ما همچین ادمایی رو مسخره میکنیم و ب چشمشون نمیاد بهشون ی حرف زشت میزنن 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

فک میکردم برعکسش صادق باشه.یعنی دلش ب زندگی نباشه حق طلاق بده خانومش

فکرها اشتباه بنداز دور ،زمانه الان ازدواج برای خانما بدون شرط حق طلاق و مهریه کم فوق ریسک هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

میگم که بله هر چی سطح پایین تر روان من آروم تر

نسل آینده ت  خراب میشه

بچه هات میشن عشایر بزچرون 😂😂😂😂

اصالتت برات مهم نیست ؟ 

سمت همچین ادمایی نرو 

ریشه ندارن 

مشکل نیست قسمت هر چی بود

ن دیگه این چیزا عقله .

مگ بیکارم

بیکار!! به اینا میگن تحقیق جستجو و علم آگاهی پیدا کردن ،از نون روز و شب اتم واجبه این علم آگاهی ها رسیدن ،چندسالتونه؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده