2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 159 پست
چرا اینو گفته منظورش چیبوده؟ شما دقیقا مثل آدمایی حرف میزنین که یه تیکه سخنرانی از رهبری میزارن بعد ...

من نمیدونم چرا اینو گفته برو از خودش بپرس شما که دنبال کنندش هستین

ولی همه بعد شنیدن این حرفش به درستی درک کردن که مرد ستیزی بیش نیست

خب بفرمایید! کسی اینجا گفت شما حق نداری چنین کاری بکنی؟ داریم درمورد قوانین فعلی و موجود صحبت میکنیم ...

انشالله سال دیگه سر سفره عقد انجام میدم

خب منم دارم همینو میگم😂 چون قانون از ریشه مشکل داره و نمیشه تغییرش داد یا نمیخوان تغییرش بدن! اینجاس که همه باید دست به دامن میان بر هایی بشیم که اون قانون رو بصورت قانون دور میزنه بشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم درمورد بحث اشتغال و مهریه جوابی ندادین به کامنتمدرمورد این خانم هم تا جایی که یادمه مشکل حل ...

من این تکه کامنت شما را به فاال نیک می گیرم

و خب بدبیاری یه عده از زنان و یه عده دیگه از مردان قرار نیست مشکل تک تکشون رو حل کنه

یعنی یک استثنا رو نباید دلیل  کوبیدن یک قانون قرارداد

و درمورد کامنتای شما و خودم ...

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مهریه نداشته باشه ولی میتونه به راحتی در عقد نامه بنویسه که مثلا اگه شوهرم خیانت کرد یا من رو خواست ...

چون حتی تعهد محضری هم میتون توسط مرد شکسته بشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

من نمیدونم چرا اینو گفته برو از خودش بپرس شما که دنبال کنندش هستینولی همه بعد شنیدن این حرفش به درست ...

اوکیه من میرم از بین پستاش میگردم و پیداش میکنم چون فالووزشم حالا شما که فالوورش نیستی چرا اینو دیدی؟ فقطم همین یه تیکه اش رو دیدی؟ هوم؟ 😂 چون همین یه تیکه اش رو نشونت دادن و کردن تو چشمت تا ساکت بمونی

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

نمیخای قبول کنی جنگ جنسیتی شروع نشده؟ شروع نشده عزیزم ادامه پیدا کرده! منتها ایندفعه از ادانه ی جنگ ...

فکر نمی کنید برای اصلاح قوانین باید به کسای دیگه و چیزای دیگه اعتراض کنیم‌؟

برای اصلاح قوانین باید یقه ی مردا رو بگیریم یعنی؟ 

ایران ما و جامعه ی ما در زمان کنونی، کشش و گنجایش جنگ جنسیتی رو نداره. 

کاری به اینکه کی شروع کرده و کی ادامه میده ندارم. 

وضعیت جامعه ی ما، الان اصلا گنجایش و تحمل جنگ جنسیتی رو نداره. اتفاقا اگر برخی از فعالین رسانه بذارن ...

عزیزم جنگ جنسیتی وفتی نیست که قانونی پشتش نباشه نه الان که ماجنگ جنسیتی رو زندگی می‌کنیم شیما رو تیشرت نوشته بود ولی به عنوان یک زن با ازدواج تو ایران و این قوانین از لحاظ حقوقی فرق چندانی بین خانم و حیوون خونگی نیست

عزیزم جنگ جنسیتی وفتی نیست که قانونی پشتش نباشه نه الان که ماجنگ جنسیتی رو زندگی می‌کنیم شیما رو تیش ...

باید به قانون اعتراض کنیم، نه اینکه یقه ی مردا رو بگیریم. 

قانون غلطه، آدما و مردم چیکار کنن؟ 

متاسفانه خیلی از مسائل رو نمیتونم باز کنم. 

ولی دقیقا افرادی مثل شیما دارن ذهن ها رو از موضوع اصلی متفرق می کنن. 

وای حماقت تا کجا؟ زنی که داره برای تو بچه میاره و از سلامتیش میگذره سرکارم بره؟ عجب بابا عجب! توانی ...

مگه من گفتم حتما بره سر کار؟ خانه داری هم یجور شغله حالا اگه خانومی دوست در کنار کار خونه که همسرش هم در اون بهش کمک میکنه سر کار هم بره دیگه انتخاب خودشه

ولی فرزند آوری جزوی از زندگی آدم هس که حالا بعضیا با اینکه سر کار میرن  یا نمیرن انجامش میدن بعضی ها هم نه

🤣از بخش های دیگه خبر نداری چون اصلا همچین چیزی وجود نداره اون سربازی هم اگه حقوق دیگه خانم و آقا بر ...

بله شما درست میگین من نفهم و کم عقل ببخشید با نظرتون مخالفت کردم🙏🙏

وقتی مردی نداره که بده نداره اون اگه قانون می گفت اموال نصف بشن هم باز چیزی نداشت که بده

اها چقدر منطقی کاملا مشخصه از زن ستیزیتون میاد

بله فرمودین حق کار و تحصیل رو همه دارنخب فرض کنیم من شاغل یا غیرشاغلم، طبق فرموده شما چون به تک همسر ...

من گفتم کسی شاغل بود نباید نفقه و مهریه بگیره؟ 

در حالی که طبق قانون ما وقتی عقد نکاحی وجود داره لاجرم مهریه هست حتی اگه سر عقد دو طرف توافق نکرده باشن؟

شما خیلی بی انصافی می کنید

مسائلی را به من نسبت می دید که اصلا من نگفتم

ما می تونیم محترمانه تبادل نظر داشته باشیم 

اما این روشی که شما درپیش گرفتید کاملا غیرمنصفانه س

طبق قانون ما هر خانمی می تونه تحصیل کنه یا نه شاغل باشه یا نه ازدواج کنه یا نه اگه ازدواج کرد مهریه طبق توافق اولیه خودش و همسرشه نفقه بعهده همسرشه بقیه رو بخاطر اینکه حقوق و تکالیف مقابل هم هست اگه خواستین بعد می گم

اما در غرب چنددرصد زوج ها عقد رسمی انجام می دن؟ چند درصد خانومایی که وضع حمل می کنن بابای بچه شونو می شناسن؟

که حالا بخوان اون حقوقی که شما می گینو مطالبه کنن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

تو بعضی کشوراما الان داریم حقوق زنان در ایران را با حقوق زنان در کشورهای اروپایی و امریکای شمالی مقا ...

یعنی ذهن زن ستیزتون نتونست بفهمه منظورم ایرانه؟و حقوق زن ایرانی اصلا وجود نداره؟؟

باید به قانون اعتراض کنیم، نه اینکه یقه ی مردا رو بگیریم. قانون غلطه، آدما و مردم چیکار کنن؟ متاسفان ...

مرد ها چیکار کنن؟؟عزیزم حمایت کننده اصلی این قوانین مرد هان مرد ایرانی برای مهریه تا وقتی یادمه داره اعتراض میکن تازه اونم از هر ۱۰۰ زن ۱۳ تا موفق میشه سالی ۱ سکه بگیره