2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 159 پست
کل مفهومی که داری دربارش صحبت میکنی فمینیسمهبا این حال داری ادعا میکنی نیستفمینیسم جنبشی بود برای حق ...

قشنگم منم اولش گفتم فمینیسم به خاطر مفاهیم اشتباهی که بهش اضافه شده مردم رو بدبین کرده من الان اگر میومدم میگفتم مشکلتون با فمینیسم چیه تاپیک انقدر به بیراهه میرفت هیچکس به اصل موضوع توجهی نمیکرد وگرنه اگر همون مفهوم اولیه و حقوق برابر حفظ میشد منم همچین جوری نمی‌نوشتم 

میفرمایید که خلقت انسان اینطور بوده قوانین هم اینطور بوده؟ همراه با خلقت زن قوانین طرح شدن؟ نخیر عزی ...

خب روی این موضوع که اتفاق نظر داریم. 

من هم بالاتر گفتم که قوانین کشور ما از پایه غلطه. 

ولی حرف های شیما کاتوزیان خیلی ارتباطی به قوانین نداره ها... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور موارد اینکه از نظر قانونی سندیت داشته باشن یا نه مشخص نیست اصلاهمون حق طلاق و اشتغال و ... هم ...

خب برن دفتر اسناد و وکالت نامه تنظیم کنن مگه اشکالی داره؟

من صد در صد در عقد نامه هر چیزی که همسرم رو بخواد رو مینویسم و میرم دفتر اسناد وکالت نامه تنظیم میکنم  و تا زمانی بصورت قانونی در نیاد ول بکنش نیستم چون حق طبیعیش هس و همچنین هم برای حق های خودم همین کار رو میکنم

خب روی این موضوع که اتفاق نظر داریم. من هم بالاتر گفتم که قوانین کشور ما از پایه غلطه. ولی حرف های ش ...

عزیز پستاشو دیدین؟ اینستا رو باز کنیم لطفا هر جا اشتباهی گفت بیاید اینجا به من بگید ببینم ریشه فکری شما غلطه با حرفای شیما

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اینایی که شما می گید افسانه سحق تحصیل هرگز قابل سلب نیستو حق اشتغال فقط در صورتی که خلاف شان مرد باش ...

خودت خنده ات نگرفت وقتی خلاف شان مرد رو به کار بردی؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شیما دقیقا درباره همین پایه و اساس قوانین حرف میزنه

شیما هیچ مشکلی از جامعه رو حل نمی کنه و حتی داره مرد ستیزی می کنه. 

من نمیدونم ما مردم ایران چرا تعادل نداریم

یا سیاهیم یا سفید. خاکستری نداریم. 

اون ویدیوش که روی تیشرتش نوشته مردا حیوان خانگی زنان هستند رو دیدید؟ 

خب روی این موضوع که اتفاق نظر داریم. من هم بالاتر گفتم که قوانین کشور ما از پایه غلطه. ولی حرف های ش ...

اینکه حق طلاق بیخود میکنه دست مرد باشه که من برم ازش حق طلاق بگیرم و پای عقدنامه بنویسم به قانون ارتباط نداره؟

اینکه حق طلاق باید به صورت طبیعی و قانونی برای من وجود داشته باشه با قانون در ارتباط نیست؟ چه جالب

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

متوجه نشدم؟

همین خانوم شیما کاتوزیان که طرف دارش هستید داخل یکی از ویدیو هاش گفت که مرد ها نباید برای خودشون تولد بگیرن و حق این کار رو نباید داشته باشن و این ی بخشی از حرف های مرد ستیزانه و جنگ های جنسیتی هس که راه انداخته

آیا شما این حرف رو که گفت قبول دارین؟

خب برن دفتر اسناد و وکالت نامه تنظیم کنن مگه اشکالی داره؟من صد در صد در عقد نامه هر چیزی که همسرم رو ...

خب بفرمایید! کسی اینجا گفت شما حق نداری چنین کاری بکنی؟ 

داریم درمورد قوانین فعلی و موجود صحبت میکنیم، مثل اینه برای همون مثال لباس سبز، بگیم خب خانم و اقا بره دفتر اسناد سند تنظیم کنن که خانم حق داره لباس سبز بپوشه. این چه ربطی به نقص قانون لباس سبز داره؟ 

من پرونده های طلاقی را دیدم که آقا مهریه و سایر حقوف مالی خانم را تمام و کمال پرداخت کرده

و به ازای هر ۱۰۰ زن ۱۳ نفر موفق به گرفتن مهریه میشن 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شیما هیچ مشکلی از جامعه رو حل نمی کنه و حتی داره مرد ستیزی می کنه. من نمیدونم ما مردم ایران چرا تعاد ...

تیشرتش برگرفته از مردای پیجش هست 

نترس برای شوهر خودشم نیست 

برای شوهر شما هم نیست صرفا برای مرداییه که یک عمره زناشونو حیوون فرض کردن از کتک و تحقیر و توهین گرفته تا چند همسری و خرجی ندادن 

خیلی از مشکلات رو حل میکنه اگر زنای نفرت انگیز اجازه بدن و انقد علیه خودشون نباشن

به نظرم این قوانین یا فرهنگ ضد زن رو آقایون تصویب کردن مثلا همین آزمایش بکارت تازه عروس ، حضانت بچه ، اجازه خروج از کشور و .... 

اما ریششو خود ما زنا قوی کردیم یعنی این نهالی که آقایون کاشتن ما خودمون بهش آب و کود دادیم درخت شده ! 

مثال : خود دختر با اصرار مادرشوهر و خاله های شوهر و حتی خود مادرش میره آزمایش بکارت میده حتی خود داماد هم براش مهم نیست این چیزا ! 

یا کافیه تو جمع زنان بگی فلانی آرایشگره ... همین آرایشگر  کنسله و مهریه بگیر هستن و تیبا سوار کنسله رو خود زنا انداختن تو دهن مردا 

یا انقدری که ما خودمون درگیر اینکه زن شاغل مفیده یا زن خانه دار جیره بگیر و بدبخته 

یا زن خونه دار انرژی زنانه داره و پرنسسه و زن شاغل کمک خرج خونست درگیر هستیم و بهم دیگه تیکه میندازیم ، خود آقایون براشون مهم نیست ! 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

قشنگم منم اولش گفتم فمینیسم به خاطر مفاهیم اشتباهی که بهش اضافه شده مردم رو بدبین کرده من الان اگر م ...

این بخاطر عدم اگاهی عام هست

من شخصی رو که از گفتن فمینیسم بودنش دوری میکنه فمینیسم نمیدونم 

شما از هجمه ای میترسی که با فمینیسم بودنت به سمتت روانه بشه در حالی که مفهوم زن بودن مفهوم فمینیسم بودن همینه ما از هجمه هایی که با برداشت های اشتباه جامعه به سمتمون میان نمیترسیم.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

همین خانوم شیما کاتوزیان که طرف دارش هستید داخل یکی از ویدیو هاش گفت که مرد ها نباید برای خودشون تول ...

چرا اینو گفته منظورش چیبوده؟ شما دقیقا مثل آدمایی حرف میزنین که یه تیکه سخنرانی از رهبری میزارن بعد میگن آره ببین رهبری داره فلان حرفو میگه حالا بری ادامشو گوش بدی میبینی کلا یجیز دیگه بوده

چطور اینو میگین؟ خلاف شان؟ حق خروج از کشور چه شروطی داره اون وقت؟ مثالش یه خانم ورزشکار که برای مساب ...

مجبور شدم یکبار برگردم عقب

هم کامنت خودمو مجددا  خوندم هم کامنت شما رو

شما در مورد حق  تحصیل و حق اشتغال یکسری باور غلط را مطرح کردید و منم جواب دادم

در مورد اجازه خروج از کشور شما چیزی نگفته بودید و من هم نگفتم

بعله واقعا یک مرد می تونه اینجوری به همسرش ظلم کنه

و یک خانمی هم می تونه سر بزنگاه مهریه رو بذاره اجرا و همسرشو جلب کنه

فک می کنم اون مورد هم همینطور مشکلشو حل کرد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.