2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 159 پست
خنده داشت حرفم؟ بگین تا بقیه هم بخندنشما با انتخاب اشتباهتون و با ازدواجتون حقوقتون رفته زیر پا قرار ...

انتخاب اشتباه؟!واقعا حماقت مرد ایرانی ستودنیه رسما قانون پشت این اشتباهه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اول که بنظرم خرج خونه و پولی که تو زندگی میاد ربطی به حقوق اولیه ی انسان نداره یعنی چون تو اجازه تحص ...

از نظر قانون تقریبا تمام وظایف زندگی بعهده مرد هست. زن هیچ وظیفه ای جز تمکین نداره، هیچ وظیفه ای. بچه داری، خانه داری، آوردن جهیزیه و... هیچکدوم از نظر قانون وظیفه زن نیست. ولی قانون همه وظایف زندگی رو بعهده مرد گذاشته. بهمین خاطر هست که تمام اختیارات زندگی رو به مرد داده.

بجز "بارداری، زایمان و شیردادن به بچه" که مرد عملا نمیتونه کاری انجام بده، بقیه وظایف مثل بچه داری و خانه داری هم کاملا مساوی تقسیم بشه.

همچنین زن نفقه و مهریه نداشته باشه و حتما باید شاغل باشه و حقوقش رو داخل زندگی خرج کنه (نصف هزینه های زندگی بعهده زن باشه). حق تنصیف اموال برای اموال زن هم باشه. هزینه عروسی، اجاره یا خرید خونه، مخارج بچه ها، مسافرت و همه هزینه ها مساوی باشه. کلا همه چی مساوی با مردها. هم وظایف و هم حق و حقوق.

من فکر میکنم اگه قوانین عوض بشن و مسئولیتهای زندگی کاملا مساوی بین زن و مرد تقسیم بشه، اتفاقا خیلی برای مردها بهتر و راحت تر خواهد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق معدنی کجا؟لینک منبع/مقاله کتاب /سایت یا هرچیز رسمی ای که داری رو بده

حقوق معدنی؟؟؟؟ !!!!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

حقوق معدنی کجا؟لینک منبع/مقاله کتاب /سایت یا هرچیز رسمی ای که داری رو بده

اگه کسی تا حالا جواب درست بهت نداده بخاطر اینه که حسابت نکرده

حقوق معدنی که باید بری از کارفرمای معدن بگیری

اما در مورد حق اشتغال در قانون اساسی ایران:

بیست و هشتم 

هر كس حق دارد شغلی را كه بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند. دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون، برای همه افراد امكان اشتغال به كار و شرایط مساوی را برای احراز مشاغل ایجاد نماید.

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

از نظر قانون تقریبا تمام وظایف زندگی بعهده مرد هست. زن هیچ وظیفه ای جز تمکین نداره، هیچ وظیفه ای. بچ ...

از حضور شما در این تاپیک نهایت تشکر را می کنم

این تشکر به معنی موافقت با نظر شما نیست

بلکه حضور و کامنت شما باعث می شه خانومای کم تجربه ی اینجا متوجه بشن قانون ایران مدافع سرسخت حقوق زنان هست و حرفاشون در عمل (یعنی روزی که موفق بشن قوانین را تغییر بدن) علیه زنان هست

حقوق معدنی؟؟؟؟ !!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با تصحیح کیبورد آشنایی دارید یا ترجیح میدید برای پنهان کردن بی مدرک بودن حرف هاتون مسخره کنید؟؟

اگه کسی تا حالا جواب درست بهت نداده بخاطر اینه که حسابت نکردهحقوق معدنی که باید بری از کارفرمای معدن ...

به شما آدرس سگ دادن شغال رو اوردی؟

ابن چرت و پرت رو که خودمون خبر داشتیم خانم شان ولی بحث سر چرت بودنش بود مدرکی هم که من میخواستم راجع به چیز هایی بود که درباره بقیه کشور ها گفتید

از حضور شما در این تاپیک نهایت تشکر را می کنماین تشکر به معنی موافقت با نظر شما نیستبلکه حضور و کامن ...

🤣کسی گفت که یک روز دنبال جواب گشت البته زن ستیز ها واقعا فکرشون اینه چه میشه کرد؟همه شخصیت و فکر درستی ندارن

بفرمایید شما بحثو به سمت اصلیش سوق بدید بلدین؟ نه والا نمیکنید فقط مخالفت مخالفت ... حداقل کاتوزیان ...

چه جالب که شما صرفا اکانت من رو در یک سایت دیدید و مصمم بیان می کنید که کاری در این خصوص نکردم😂

درضمن، من با شیما که یک رسانه با متاسفانه چند میلیون فالور داره، یکسان نیستم. 

اون کاملا داره سوی فکری جامعه رو منحرف می کنه. 

اوه اوه رسید به اون قسمت جذاب انکار و از زیر کار در رفتن صورت مسئله رو حل نشده پاک نکن خانوم ضرر میک ...

چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا؟

این مواردی که گفتید کجای حرف من بود؟ 

من مشکلم شیما کاتوزیانه، شما بحث عدم اعتراض در مقابل اجبار و زورگویی رو بیان می کنید؟ 

نهایت حرف من اینه: اگه زن و مرد تو جامعه ی ما به جون هم بیوفتن، نه تنها قانون عوض نمیشه، بلکه با ایجاد جنگ جنسیتی، جامعه مون از وضع الانش افتضاح تر میشه. 

کی حرف از عدم اعتراض زد؟ من به عنوان یک زن تا حد توانم از حقوق زنان حمایت می کنم و همیشه هم زن هایی که با جسارت برای حقشون جنگیدند رو تحسین کردم. 

نکته ی اصلی حرف من اینکه شیما کاتوزیان الگوی مناسبی برای افرادی که قصد دارن از حقوق زنان حمایت کنند، نیست! 

اون هم مثل شما، همه چی رو با هم قاطی کرده و بهره ای جز به جون هم انداختن دخترا و پسرا نداشته. 

شما می فرمائید برای عوض کردن قانون، بجای اعتراض به نهاد مربوطه و اصل قانون گذاری و اداره کشور، با هم بجنگیم؟

اگر اینه که عالیه. 

کل صحبتی که من از اول تاپیک کردم همین بود. اگر قصد متوجه شدن ندارید که بیهوده زمانمون رو تلف نکنیم. 

متاسفانه طرفدارن شیما کاتوزیان ازش یک بت شاختند که شکستنی نیست.