2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 48 پست
مشکل از شوهرمه... دکتر گفته ده تا عم بیاری سقط میشهاسپرم های شوهرم نابالغ هستن

وااا مشکل از شوهرته بعد تو غصه میخوری؟؟؟

بزار خانواده شوهرت هر رفتاری داشته باشن تا جونشون در بیاد مهم اینه شوهرت میدونه مشکل از خودشه

منم شوهرم اسپرماش بشدت ضعیفه دکتر گقته طبیعی باردار نمیشی

چرا دکتر نمیرین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ازدواج دوم تون است ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

دورت بگردم

می دونی چند تا از خانومایی که خدا بعنوان بهترین زنان زمان خودشون معرفی کرده هرگز بچه دار نشدن یا خیلی دیر بچه دار شدن؟

آسیه همسر فرعون

ساره همسر حضرت ابراهیم ع

حضرت ذکریا ع و همسرش

و خیلیای دیگه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

گلم امیدوار باشه خدا بهترینها رو برات رغم میزنه 

لحظات ناراحتی تو زندگی هممون هست ،باید ازشون عبور کنیم به امید فردایی روشن 

مطمئنم بزودی دامنت سبز میشه 

عزیزم منم برای بارداریم مشکل دارم اما تلاش میکنم خدا قسمتم کنه 

شماهم تلاش کن خدا حتما جواب تلاشتو میده

کاش اطرافیان دیگ بفهمن ک نازایی و دیر زایی عیب نیست معلول بودن نیست ک اوووووف سال گذشتم من کلی سرکوفت و دعوا داشتم هههههههه اخه مگ دست ماست ک دیر مادر میشیم اخه مگ من راضیم ک انقدر پول انقد اعصابم و بذارم پای دوا درمون اح خدایا لطفا هیچ زنی رو با دیر بچه دار شدن امتحان نکن ای خدا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

منم ازدواج دوممه با وجود اینک روز خاستگاری ب داماد گفتم تنبلی تخمدان دارم و اون قبول کرد و منم صفر بودن وضع مالی اونو قبول کردم مدام از طرف فامیل مورد شماتت ام

همسرم میگ برخورد کن بگو بشما ربطی نداره جلوی همیرم لام تا کام حرف نمیزنن اما در غیابش مدام میگن😊اح دنیاست دگ

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

اصن بفکر بچه نباش فقط به فکر کمرت باش 

وقتی باز اول بارذار شدی یعنی امکان نداره مادر نشی 

یه دو سه ماه به شوهرت ویتامین بده ببر اورولوژی و غذای خوب بده فورا بچه دار میشی فوقشم همکاری نکرد میری ای وی اف جنین سالم برات میزارن اصلا غصه نداره 

فقط بزو کمرتو عمل کن که درد نکشی واسه بچه مشکلی نداری