2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 159 پست
تو قانون کدوم کشور نوشته وقتی دو نفر که زیر یک سقف هستن یکی باید خرج اون یکی را بده ؟

جالبه بدونی تو بعضی از کشور ها ازدواج زن برابره با برده مرد شدن ولی بعضی ها کورکورانه مغلطه میکنن 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و به ازای هر ۱۰۰ زن ۱۳ نفر موفق به گرفتن مهریه میشن

وقتی مردی نداره که بده نداره 

اون اگه قانون می گفت اموال نصف بشن هم باز چیزی نداشت که بده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

به نظرم این قوانین یا فرهنگ ضد زن رو آقایون تصویب کردن مثلا همین آزمایش بکارت تازه عروس ، حضانت بچه ...

دقیقا مثلا در مورد بکارت اون مرد خودش میدونه و میفهمه زنش بکارت داشت یا نه یا میخادش یا نمیخاد دیگه حالا وایستا ادامشو نگاه کن . مادر داماد از یه طرف زن عموی داماد از طرف دیگه خواهر دامادم از انور دل تو دلشون نیست ببینن بکارت داشت یا نه! حداقل از پسرت بپرس اونم اگه میدونی پسرت پاکه وگرنه اگه پسرت کو.ن نشوره حق نداره دختر پاک بخاد دختر پاک حق پسر پاکه ولی دختر رو مجبور نکن بره لخت شه و زیر دست یکی معاینه بشه

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

درباره حق طلاق کاملا درست میگه درباره مهریه درباره حقوق برابر هیچ جای حرفاش افراط نیست درست کردن یک ...

حرفت اصلا درست نیس از نظر من

شما فقط دوران بارداری زن رو میبینید ولی سر کار فتن مرد رو تا آخر عمر نمیبیند چون میگن وظیفه مرد هس بره سر کار! ولی ی زن میتونه با انجام ی عمل تا آخر عمر باردار نشه ولی آیا ی مرد میتونه انجام ی عمل تا آخر عمل از رفتن به سر کار راحت بشه؟

من نمیگم وظیفش نیس برعکس وظیفشه ولی اینکه فکر میکنید مرد ها تا آخر عمر هیچ مشکلی ندارن اصلا جالب نیس

اینکه حق طلاق بیخود میکنه دست مرد باشه که من برم ازش حق طلاق بگیرم و پای عقدنامه بنویسم به قانون ارت ...

اینکه شیما کاتوزیان دو تا ویدیو راجع به قوانین غلط ایرانِ فعلی به اشتراک گذاشته، دلیل بر این نمیشه که حق و درست مطلق می گه. 

من حرفم چیز دیگه ایه. میگم علنا داره جنگ جنسیتی راه می اندازه. به جای اینکه به جا افتادن مفهوم برابری بین مردم کمک کنه. 

اینجوری که دوباره داریم بر میگردیم سر خونه ی اول. 

برای اینکه بگه ما زنا خیلی خوب و خفنیم، داره مردا رو می کوبه. 

خب این چه فایده ای داره؟ 

مجبور شدم یکبار برگردم عقبهم کامنت خودمو مجددا خوندم هم کامنت شما روشما در مورد حق تحصیل و حق اشتغ ...

نه عزیزم درمورد بحث اشتغال و مهریه جوابی ندادین به کامنتم

درمورد این خانم هم تا جایی که یادمه مشکل حل نشد، اون یه کیس دیگه بود که آقا توسط همسرش بخاطر مهریه نتونست از کشور خارج بشه

و خب بدبیاری یه عده از زنان و یه عده دیگه از مردان قرار نیست مشکل تک تکشون رو حل کنه

من از بخش های دیگش خبری ندارم ولی صد در صد بیشتر هس و من سربازی رو مثال زدمنمیدونم یادتون هس یا نه ک ...

🤣از بخش های دیگه خبر نداری چون اصلا همچین چیزی وجود نداره اون سربازی هم اگه حقوق دیگه خانم و آقا برابر بود شاید میشد باهاش کنار اومد ولی متاسفانه نر ایرانی ترجیح داد کارزار سربازی خانم ها رو امضا کن تا حتی اونجا هم آزارش بده به جای کارزار لغو سربازی اجباری خودش

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

این بخاطر عدم اگاهی عام هستمن شخصی رو که از گفتن فمینیسم بودنش دوری میکنه فمینیسم نمیدونم شما از هجم ...

من تو تاپیک هایی که در مورد فمینیسم بود تا جایی که تونستم دفاع کردم ولی اینجا واقعا از ی قشر خاصی از خانما که از حق خودشون میگذرن سوال داشتم ( کسایی که به قوله شما اگاهی رو ندارن و تصورشون از فمینیسم همون چیزای اشتباهه)دنبال جواب بودم بنظرم اینکه اینجا بیام این بحثو باز کنه فقط باعث میشه تا سه ساعت بهشون توضیح بدم منظورم اون مفاهیم غلطی که بهش اضافه کردن نیست و اصلش این نیست تا بعد تازه برسیم به اصل کار 

حرفت اصلا درست نیس از نظر منشما فقط دوران بارداری زن رو میبینید ولی سر کار فتن مرد رو تا آخر عمر نمی ...

وای حماقت تا کجا؟ 

زنی که داره برای تو بچه میاره و از سلامتیش میگذره سرکارم بره؟ عجب بابا عجب! توانی میمونه براش؟ اگه اینطوره پس مرد بچه نخاد

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

جالبه بدونی تو بعضی از کشور ها ازدواج زن برابره با برده مرد شدن ولی بعضی ها کورکورانه مغلطه میکنن

تو بعضی کشورا

ما الان داریم حقوق زنان در ایران را با حقوق زنان در کشورهای اروپایی و امریکای شمالی مقایسه می کنیم

حالا اون برده شدن را شما باید دقیقا اسم کشور را ببرید و قانونشونو ما مطالعه کنیم بعد نظر بدیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

تیشرتش برگرفته از مردای پیجش هست نترس برای شوهر خودشم نیست برای شوهر شما هم نیست صرفا برای مرداییه ک ...

چه ربطی داره؟ 

رو تیشرتش ننوشته مردای تو پیجم، نوشته "مردان" 

اصلا اهمیتی نداره که چی نوشته و منظورش کیه، ولی همین نقطه ی شروع جنگ جنسیتیه. 

چه ربطی داره؟ رو تیشرتش ننوشته مردای تو پیجم، نوشته "مردان" اصلا اهمیتی نداره که چی نوشته و منظورش ک ...

نمیخای قبول کنی جنگ جنسیتی شروع نشده؟ شروع نشده عزیزم ادامه پیدا کرده! منتها ایندفعه از ادانه ی جنگ این دیگه مردا نیستن که پتک برداشتن تو سر زنا میکوبن و زنا سپری ندارن زنا هستن که دارن جای زخماشونو نشون میدن و حقشونو میخان جنگ جنسیتی ادامه داره تا وقتی به قوانین و تفکرات درست ختم بشه ! عزیزم جنگ علیه تو خیلی وقته راه افتاده ...