2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 159 پست
مهریه نداشته باشه ولی میتونه به راحتی در عقد نامه بنویسه که مثلا اگه شوهرم خیانت کرد یا من رو خواست ...

اینجور موارد اینکه از نظر قانونی سندیت داشته باشن یا نه مشخص نیست اصلا

همون حق طلاق و اشتغال و ... هم که بعضیا موقع عقد مینویسن، سندیت قانونی نداره و باید بعدا برن دفتر اسناد و وکالت نامه تنظیم کنن، مگه به نوشتن دو تا جمله‌ست؟ 

و اگر عملی بود، بله ایده خوبیه شما انجامش بده

این دیگه افراطه. می پذیرم که برخی از حرف هاش درسته، ولی اونم داره جنگ جنسیتی راه می اندازه که اصلا د ...

درباره حق طلاق کاملا درست میگه درباره مهریه درباره حقوق برابر هیچ جای حرفاش افراط نیست درست کردن یک بچه برای مرد یک ربع ببشتر کار نداره ولی برای زن؟ نه ماه بارداری افسردگی دو سال شیردهی و ریزش مو و خراب شدن دندونا و ضعیف شدن چشا  به هم ریختن بدنش و درد زایمان و عوارضش .... هنوزم فکر میکنین زن و مرد برابر نیستن؟ تازه این زنه که از جسمش برای رابطه میگذره🤚

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت جامعه ی ما، الان اصلا گنجایش و تحمل جنگ جنسیتی رو نداره. اتفاقا اگر برخی از فعالین رسانه بذارن ...

متاسفانه چشاتونو بستین و نمیدونین که رسانه الان باعث آگاهی و بیداری زنان مظلوم و ضعیف شده که همیشه مورد آزار و تحقیر و سلطه مردا بودن 

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

بحث مهریه و نفقه و... تو کشور ما کاملا غلطه... وقتی قوانینمون از پایه و اساس غلطه و مشکل داره، چنین ...

شیما دقیقا درباره همین پایه و اساس قوانین حرف میزنه

درباره حق طلاق کاملا درست میگه درباره مهریه درباره حقوق برابر هیچ جای حرفاش افراط نیست درست کردن یک ...

وای همینکه میگن مرد ادامه دهنده نسله و فامیلی و کوفت و زهرمار از باباشه هم خیلی چیز بی منطقیه یا مثال های مزخرفی که در این مورد می‌زنند به قوله شما یک ربع با ۹ ماه قابل مقایسه است؟ مرده اگر انقدر تواناست خودش ۹ ماه بچشو پرورش بده 

من در مورد اشتغال حرفی زدم؟ و کجای قانون اشتتغال و نفقه و مهریه مقابل هم دیده؟؟؟؟خودتون بریدید و دوخ ...

بله فرمودین حق کار و تحصیل رو همه دارن

خب فرض کنیم من شاغل یا غیرشاغلم، طبق فرموده شما چون به تک همسری معتقدم، نباید مهریه و نفقه بخوام 

از طرفی اگر روزی جدا بشیم، باید هیچی از زندگی مشترک نبرم و دسترنج زندگی مشترک چه شاغل باشم درامد وارد خونه کرده باشم، چه با خانه‌داری هزینه مهد و اشپز و نیروی کمکی رو کم کرده باشم، هیچی میشه و من هیچ حقی ندارم

این معنا داره؟ 

زنی معادل من توی یه کشور دیگه در این شرایط نصف اموالی که بعد از ازدواج به دست اوردن بهش تعلق میگیره، تک همسری هم براش اجرا شده

درباره حق طلاق کاملا درست میگه درباره مهریه درباره حقوق برابر هیچ جای حرفاش افراط نیست درست کردن یک ...

بالاتر هم اشاره کردم، برخی از صحبتاش درسته. ولی برخی دیگه کاملا افراطه.

ویدیوهاش درباره این مسائلی که میگید رو ندیدم، ولی خب الان راه حلش چیه؟ 😂

خلقت انسان به این نحو بوده. چیکار باید بکنیم؟ 

بحث مهریه و نفقه و... تو کشور ما کاملا غلطه... وقتی قوانینمون از پایه و اساس غلطه و مشکل داره، چنین ...

با بحثای ما قرار نیس پایه و اساس قوانین عوض بشه همینکه طرز تفکر دوتا خانم نسبت به این موضوع عوض بشه که حداقل خودزنی نکنند هم خیلیه 😂

وای همینکه میگن مرد ادامه دهنده نسله و فامیلی و کوفت و زهرمار از باباشه هم خیلی چیز بی منطقیه یا مثا ...

دقیقا مرد بدون زن نمیتونه صاحب فرزند بشه و زن بدون مرد نمیتونه پس این دو برابرن و مکمل همدیگه صرفا یه تیکه گوشت لاپای مرد نمیتونه ارزشش رو زیاد نهایتا اون تیکه گوشت بیست گرمه😂 که خانوما دوبرابر ممه شو دادن🤣😅 پس مردا جلو دهنشونو بگیرن بهتره

کدوم قسمتش فمینیسم بود دقیقا؟

کل مفهومی که داری دربارش صحبت میکنی فمینیسمه

با این حال داری ادعا میکنی نیست

فمینیسم جنبشی بود برای حقوق برابر اما اونا که خوششون نمیومد بدنامش کردن ادعا کردن علیه حقوق مردانه مفاهیمش رو غلط جلوه دادن به اسمش تبعیض جنسیتی راه انداختن و عده ای مثل شیما کاتوزیان عقده های مردستیزانه اشون رو بوسیله اش شکوفا کردن بعد از همه بلاهایی که سرش اوردن پرتش کردن وسط مردم

دیگه کسی سمتش نرفت دیگه مردم از گفتن اینکه فمینیسم هستن امتناع کردن چون فمینیسم بودن شد مساوی مرد ستیزی و جنگ طلبی 

درست مثل شما . جوری که انگار بهتون توهین شده که گفتم این دقیقا فمینیسمه. جای تامل داره.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بالاتر هم اشاره کردم، برخی از صحبتاش درسته. ولی برخی دیگه کاملا افراطه.ویدیوهاش درباره این مسائلی که ...

میفرمایید که خلقت انسان اینطور بوده 

قوانین هم اینطور بوده؟ همراه با خلقت زن قوانین طرح شدن؟ نخیر عزیزم ما نمیگیم چرا زن زایمان کنه خلقت چرا اینه ما میگیم خلقت همینه که هست اگه اجازه بدین آفرینش تو حیطه کاری خدا بمونه! ما بحثمون درباره قوانین اشتباهه

متاسفانه چشاتونو بستین و نمیدونین که رسانه الان باعث آگاهی و بیداری زنان مظلوم و ضعیف شده که همیشه م ...

این موضوع که واضحه

بله رسانه ی درست و متعادل، پیامد های بسیار مثبتی داره. 

با کمک همین رسانه ها، زن ستیزی تو جامعه نسبت به قبل خیلی کمتر شده. 

ولی گفتم رسانه های درست! شیما کاتوزیان از نظر من اصلا رسانه ی درستی نبوده و نیست. صرفا به جز جنگ جنسیتی و تفرقه بین آدما، هیچ تاثیری نداره. 

یعنی شما موافقید که مرد ها نباید تولد بگیرن؟؟؟؟

متوجه نشدم؟