2777
2789
دوستش ندارم عاشقش نیستم چون خیلی اذیتم کرده یه خودشیفته به تمام معناست خودخواه شدید ازونا که میگن زن ...

رابطتتون دوستی بود یا سنتی.. ازاولم همین بود ینی... نمیتونه خودشو تغییر بده..به خاطر بچه ها خودشو درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ قرار ب همه جواب پس بده

چی بگم بنده خدا ۳ بار طلاق گرفت و رجوع کرد به خاطر بچه ها ولی اینبار دیگه کامل طلاق گگرفت و خانوادشم گفتن حق نداری شوهره شیشه مصرف میکنه و زنباره است جالبه تو کوچه به همه گفته من خوبم زنم بده مامان منم  اون روز بحثش شده بود تو کوچه میگفت که آره خوده زنه بده منم گفتم مامان جان کسی از دل کسی خبر نداره که دادگاه مرض داره که زن از مرد طلاق بگیره حضانت بچه رو بده مادر حتما مرده یه مرگش هست بعدشم اینقدر از  این و اون حرف نزن  دختران زندگیشون گل و بلبل به ما باشه د. دقیقه تو زندگیهامون نمیممونیم فقط به خاطر بچه هستیم از سر اجبار والله  گفتم دولت دیوونه نیست اینقدر زن بیچاره بد. بدو میکنه که آخرش میگه ببخشید ۲۵ خوردم طلاق نخواستم ببین شوهره چه گوهی که سر دو ماه طلاق گرفتن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

دوستش ندارم عاشقش نیستم چون خیلی اذیتم کرده یه خودشیفته به تمام معناست خودخواه شدید ازونا که میگن زن ...

منم جونم ب جون بچم منم با اون تهدید میکنه اما ادم همه تلاشش میکنه ک ب اون نرسه

رابطتتون دوستی بود یا سنتی.. ازاولم همین بود ینی... نمیتونه خودشو تغییر بده..به خاطر بچه ها خودشو در ...

سنتی بود نه اوایل اینجوری نبود وگرنه بچه دار نمی‌شدم البته اوایل خیلی از جدایی میترسیدم وقتی باهاش ازدواج کردم خیلی دوستش داشتم ولی متاسفانه با کاراش ازش سرد شدم و دیگه هیچوقت اون آدم سابق نشدم میگه من همینم تغییر نمیکنم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
سنتی بود نه اوایل اینجوری نبود وگرنه بچه دار نمی‌شدم البته اوایل خیلی از جدایی میترسیدم وقتی باهاش ا ...

واقعا نمیدونه ادم چی بگه باید ببینی علت تغییرش ازکجا اب میخوره کسی تحریکش میکنه چه جوریع 

خوب دخترم رو نه سالگی بهم میدن پسرم رو چه کنم

مصلحت بچه واسه دادگاه مهمه من دیدم طرف دادگاه بخاطر مصلحت بچه تک ۷ سالگی حضانت داده مادر بدون بخشش مهریه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

منم جونم ب جون بچم منم با اون تهدید میکنه اما ادم همه تلاشش میکنه ک ب اون نرسه

اصلاً آدم خودشیفته دیوونت میکنه بازی روانی باهات میکنه از خودت سیر میشی چند ساله قرص اعصاب مصرف میکنم

واقعا نمیدونه ادم چی بگه باید ببینی علت تغییرش ازکجا اب میخوره کسی تحریکش میکنه چه جوریع

آره به خونوادش مخصوصا مادرش خیلی وابسته ست یازده ساله همینه بچه مامانشه

مصلحت بچه واسه دادگاه مهمه من دیدم طرف دادگاه بخاطر مصلحت بچه تک ۷ سالگی حضانت داده مادر بدون بخشش م ...

چه خوبه اینجوری به خدا بعضی موقعا میگم طلاق بگیریم جفتمون ازین زندگی اجباری راحت میشیم آخه مگه آدم چند سال زندگی میکنه