2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونستی ازشون دل بکنی و بری؟چندسالشونه؟

دل میشه کند مگه؟

هفته‌ای چندبار میبینمشون بازم همش حالم گرفته‌ست 

۱۳ و ۶

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خیلی دوست دارم چون خیلی خسته شدم ولی شوهرم فقط با بچه ها منو تهدید میکنه جون منم بسته به جون بچه هاس ...

دادگاه مصلحت بچه رو در نظر میگیره بعدم وایس تا ۹ سالگیشون اونموقع اگه بخوان باهات میان 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بستگی داره شوهرت باهات راه بیاد یا نه اگه خواست خودش پیش خودش باشه چن وقت یه بار میبینیشون

خیلی سخته شما بگو یک شب اصلا خود بچه ها نمیتونن از من جدا باشن الان با باباشون تا بیرون نمیرین من باید حتما باشم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
دل میشه کند مگه؟هفته‌ای چندبار میبینمشون بازم همش حالم گرفته‌ست ۱۳ و ۶

سیزده ساله خوبه تقریباً بزرگه ولی شیش سال بازم کوچیکه خیلی سخته ببخشید میپرسم شوهرتون چه مشکلی داشت جدا شدین؟

خیلی دوست دارم چون خیلی خسته شدم ولی شوهرم فقط با بچه ها منو تهدید میکنه جون منم بسته به جون بچه هاس ...

شدارم تاپیکهای منو بخونه یکم باهام دردکنیم منم میخوام جدا شم اما نمیتونم بخودم اعتراف کنم

علت جدایی چی هس میتونی دوباره رابطتتون درست کنین به خاطر بچه ها

دوستش ندارم عاشقش نیستم چون خیلی اذیتم کرده یه خودشیفته به تمام معناست خودخواه شدید ازونا که میگن زنان حق ندارن گوشی دستشون بگیرن

اگه اهل خیانت نیست وعیب های بارز نداره زندگی کن به خانم مطلقه هم به چشم بد نگاه میکنن تو جامعه ما جانیفتاده با هیچ کس نمیتونی رفت وامدکنی

سیزده ساله خوبه تقریباً بزرگه ولی شیش سال بازم کوچیکه خیلی سخته ببخشید میپرسم شوهرتون چه مشکلی داشت ...

اخلاقای بد خیلی داشت 

ولی من خساست و شکاک بودنش رو نتونستم تحمل کنم 

بداخلاقی و سرد بودن و بی مسئولیتی و اینا بماند

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.