2777
2789
مثل من..تا میتونی جدا نشو بخاطر بچه هات..اونا خیلی آسیب میبینن

شوهرم اذیت میکنه خودم داغون شدم افسرده شدم قرص اعصاب میخورم تغییر نمیکنه اوضاع تازه روز به روز بدتر میشه 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همش سابقه میشه برات چرا میکنی منو جون ب جونم کنن خودکشی نمیکنم

خیلی داغون بودم سه سال پیش این کارو کردم دیگه ازون به بعد گفتم هیچوقت اینکارو نمیکنم جدا میشم میرم پی زندگیم به خاطر بچه هام قوی میمونم ولی اینکار زشت رو نمیکنم

اخلاقای بد خیلی داشت ولی من خساست و شکاک بودنش رو نتونستم تحمل کنم بداخلاقی و سرد بودن و بی مسئولیتی ...

اوف شکاک بودن از همه بدتره اینم همینطوره میگه یه گوشی معمولی داشته باش فقط باهاش زنگ بزن هیچ برنامه ای نداشته باش ولی در عوض خودش گوشیش پره از فیلمای پ و ر ن

اگه اهل خیانت نیست وعیب های بارز نداره زندگی کن به خانم مطلقه هم به چشم بد نگاه میکنن تو جامعه ما جا ...

خیانت نه ولی خیلی هیزه فیلم پ و ر ن خیلی میبینه اخلاقای بدم زیاد داره که مهمترینش خود شیفته بودنشه

قرص خوردم

ای بابا ی دلیل دادی دستش ک تعادل نداری نمی تونی بدی زیر فشار حتما ی سری ب تاپیکهای من بزن بیا صحبت کینم شاید اگ فکرامونو بزاریم رو هم بتوانیم هم خودمونو هم بچمونو نجات بدیم منم شماره وکیل بهت میدم رایگان مشاوره میده بهت

خیانت نه ولی خیلی هیزه فیلم پ و ر ن خیلی میبینه اخلاقای بدم زیاد داره که مهمترینش خود شیفته بودنشه

اینجور اخلاقایی که می گی همه مردادارن،مرد خوب خیلی کم ،هر کدوم یه عیبی دارن رو اخلاقای خوبش تمر کز کن وقتی خیلی تو خونه دعوا وتشنج باشه مردا لجباز تر ووحشی تر میشن یه مدت تو حال وهوایخودت باش زندگی رو اروم کن اخلاقای اونم بهتر میشه شک نکن قلقشو  به دست بیار بعد طلاقم خبری نیست فکر نکن هبری

ای بابا ی دلیل دادی دستش ک تعادل نداری نمی تونی بدی زیر فشار حتما ی سری ب تاپیکهای من بزن بیا صحبت ک ...

باشه عزیزم فقط من روزا که شوهرم نیست میتونم بیام میگم آدم شکاکی هست از سرکار که میاد جرات ندارم گوشی دستم بگیرم انشالله تاپیکاتو تک تک میخونم 

اینجور اخلاقایی که می گی همه مردادارن،مرد خوب خیلی کم ،هر کدوم یه عیبی دارن رو اخلاقای خوبش تمر کز ک ...

می‌دونم طلاق خیلی سخته منم آدم احساسی هستم می‌دونم خیلی شکست میخورم ولی به خدا با آدمی که مشکل روانی داره زندگی کردن خیلی سخته همش بازی روانی راه میندازه آخرشم منو مقصر می‌دونه خوبی های منو نمیبینه فکر میکنه وظیفمه خسته شدم از رفتاراش ازش سرد شدم دست خودم نیست حتی نمیتونم تحمل کنم وقتی طرفم میاد