اوف شکاک بودن از همه بدتره اینم همینطوره میگه یه گوشی معمولی داشته باش فقط باهاش زنگ بزن هیچ برنامه ...
میفهمم چی میکشی
استقلال مالی داری؟
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
خونه گرفتم توشو پر کردم از وسیله بازم پدرم دراومد دور از جونم
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
نه مشهد هست ازینکارا خداروشکر ولی چه فایده واسه خودم که نمیکنم
مهم اینک هست میتونی انجام بدی اما اینجا نیست بعدش من کلا محدودم ۸ساله ازدواج کردم یبار نون وایی نرفتم حتی اگ از گشنگی بمیرم نمیتونم بدم مغازه وسایل مورد نیازمند بخرم باید ب بقیه التماس منت بکشی اونام با کلی حرف منو برن
عزیزم شما که شوهرت ترامادول مصرف میکنه میتونی ثابت کنی و حضانت بچه تو بگیری در ضمن بچه تا هفت سال پیش مادره خونواده تم که پشتت هستن دیگه چه دلیلی واسه موندن با همچین روانی داری من اصلا نمیفهمم راحت میتونی جداشی
عزیزم شما که شوهرت ترامادول مصرف میکنه میتونی ثابت کنی و حضانت بچه تو بگیری در ضمن بچه تا هفت سال پی ...
حق با تو ولی احساسات جلوی منتطقمو میگیره وگ نه مدرک دارم ک میتونم طلاقم بگیرم اما اگ پات ب دادگاه باز بشه باید تموم کنی ولی بچه رو بعد از 7 سالگی نمیخوام ازم بگیرا
حق با تو ولی احساسات جلوی منتطقمو میگیره وگ نه مدرک دارم ک میتونم طلاقم بگیرم اما اگ پات ب دادگاه با ...
اصل منطقه احساسات رو باید گذاشت کنار من مجبورم چون پشت ندارم چون دادگاه حضانت رو به شوهرم میده چون دلیل قانع کننده ندارم که حضانت رو به من بدن از طرفی شوهرم نصف کمتر از بدی های شوهرتو داره بازم یکی دوتا اخلاق خوب داره که منو پابند کرده واسه همین وگرنه تا حالا بارها تموم کرده بودم همه چیو