2777
2789
اوف شکاک بودن از همه بدتره اینم همینطوره میگه یه گوشی معمولی داشته باش فقط باهاش زنگ بزن هیچ برنامه ...

میفهمم چی میکشی

استقلال مالی داری؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه هیچی ندارم اگه داشتم که عالی بود

پس اصلا جدا نشو

من استقلال مالی کامل داشتم

خونه گرفتم توشو پر کردم از وسیله بازم پدرم دراومد دور از جونم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

پس اصلا جدا نشومن استقلال مالی کامل داشتمخونه گرفتم توشو پر کردم از وسیله بازم پدرم دراومد دور از جو ...

حرفتون کاملا درسته خودمم دارم کار میکنم میگم روزیکه که تواناییشو داشتم جدا میشم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
چ کاری مثلا

واه مثلا پست میاد در خونش همه دوتا چشم دارن دو تا دیگه هم روش یا شوهره میاد بچه ها رو ببینه اینگار قتل کردن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بنده خدا جرم کرده زشته اینکارا چیه چقد فضولن مردم

والله به خدا طفلک به خاطر این نگاه‌ها اصلا از خونه در نمیاد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نه مشهد هست ازینکارا خداروشکر ولی چه فایده واسه خودم که نمیکنم

مهم اینک هست میتونی انجام بدی اما اینجا نیست بعدش من کلا محدودم ۸ساله ازدواج کردم یبار نون وایی نرفتم حتی اگ از گشنگی بمیرم نمیتونم بدم مغازه وسایل مورد نیازمند بخرم باید ب بقیه التماس منت بکشی اونام با کلی حرف منو برن 

انشاالله

عزیزم شما که شوهرت ترامادول مصرف میکنه میتونی ثابت کنی و حضانت بچه تو بگیری در ضمن بچه تا هفت سال پیش مادره خونواده تم که پشتت هستن دیگه چه دلیلی واسه موندن با همچین روانی داری من اصلا نمیفهمم راحت میتونی جداشی

عزیزم شما که شوهرت ترامادول مصرف میکنه میتونی ثابت کنی و حضانت بچه تو بگیری در ضمن بچه تا هفت سال پی ...

حق با تو ولی احساسات جلوی منتطقمو میگیره وگ نه مدرک دارم ک میتونم طلاقم بگیرم اما اگ پات ب دادگاه باز بشه باید تموم کنی ولی بچه رو بعد از 7 سالگی نمیخوام ازم بگیرا

حق با تو ولی احساسات جلوی منتطقمو میگیره وگ نه مدرک دارم ک میتونم طلاقم بگیرم اما اگ پات ب دادگاه با ...

اصل منطقه احساسات رو باید گذاشت کنار من مجبورم چون پشت ندارم چون دادگاه حضانت رو به شوهرم میده چون دلیل قانع کننده ندارم که حضانت رو به من بدن از طرفی شوهرم نصف کمتر از بدی های شوهرتو داره بازم یکی دوتا اخلاق خوب داره که منو پابند کرده واسه همین وگرنه تا حالا بارها تموم کرده بودم همه چیو

اصل منطقه احساسات رو باید گذاشت کنار من مجبورم چون پشت ندارم چون دادگاه حضانت رو به شوهرم میده چون د ...

با خودم گفتم اگ یبار دیگ توحین کرده دعوا میرم حالا هر چه بادا باد میخوام یبار دیگ بشینم قشنگ حساب کتاب کنم ببینم چن مرده حلاجم

با خودم گفتم اگ یبار دیگ توحین کرده دعوا میرم حالا هر چه بادا باد میخوام یبار دیگ بشینم قشنگ حساب کت ...

کار خوبی می‌کنی عزیزم توکلت به خدا باشه