2777
2789

سلام 

بچم قدش ۸۷ سانت و وزنش ۱۱ کیلو 

دو سال و هفت ماهشه 

چیکار کنم دوستان کمکم کنید ، اطرافیان طعنه میزنن بهم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم ۵سالشه. نمیدونم چرا قدش کوتاهه ن من کوتاهم ن همسرم

.دکتر ک میبرم میگ نرماله ولی نسبت ب هم سناش کوتاه تره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچم نزدیک ۴ سالشه وزن یازده و نیمقد ۹۳پس بچت اصلا کم میس بیخودی غصه نخور

زنده باشه ، ممنون بابت دلگرمیت 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
غلط کردن طعنه میزنن

کسایی طعنه میزنن که خودشون تو زندگیشون پر از عیب و ایرادن

هم قدش نرماله هم وزنش چرا اجازه میدید کسی عیب بزارن رو بچت و طعنه بزنه؟!

فکر کنم بقیه لذت میبرن از اذیت کردن کسی

پسر منم ۵سالشه. نمیدونم چرا قدش کوتاهه ن من کوتاهم ن همسرم.دکتر ک میبرم میگ نرماله ولی نسبت ب هم سنا ...

ویتامین دی و مولتی ویتامین دادی؟ بادامم خوبه میگن

مگه خودتون و پدرش قد بلندید؟اولا ارثیدوما تغدیه باید خوب باشه آرامش شادی در خونه باشه

هر دو قد بلندیم ، تغذیه که میدم همه چی زیاد نمیخوره و تقریبا بد غذاست 

دختر من ۴ سالشه و ۱۲ کیلو هست قدش هم ۹۱ به نظرم از نرمال هم بچت بالاتره

وای خدا از دهنت بشنوه ،من غصه میخورم که کوتاهه ، زنده باشه دخترت