2777
2789
چرا اینو میگی

برای اینکه اگه ازدواج کردی و به این چیزها نرسیدی تو ذوقت نخوره. برای اینکه جنس مرد رو بهتر بشناسی و بدونی برای رسیدن به همچو خواسته ای خیلی باید تلاش کنی و از خودت مایه بگذاری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخه چیکار کنه

نمیتونه پرتم کنه از پنجره بیرون که😂

خانوادمم جنس فروخته شده رو پس نمیگیرن طفلک باید تحمل کنه🤝

منم براش همینم اونم محل کارو اتفاقاش روش خیلی تاثیر میذاره وقتی میاد من باید ۳ ساعت انرژی بذارم فقط از اون محیطه دور شه بفهمه اینجا خونس نه دادسرا، زندگی مشترک همینه دیگه

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

چه بد من قهر کنم اولین کاری که میکنم یه پتو بالش بر میدارم میرم تنها می‌خوابم لخت

میدونی شروع ویرانه شدن یه زندگی اولین قدمش همین چیزاس؟

خدا نکنه عادت کنید به جدت بودنو جدا خوابیدن

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

وقتی غذا می‌خورید سفره رو کی جمع می‌کنه توالتو کی میشوره

حمامو توالت که مواد شوینده قوی میخواد اکثرا با مرده دیگه

سفره رو من چون ذوقشو دارم میچینم😀ولی جمع کردنش باهم

میدونی شروع ویرانه شدن یه زندگی اولین قدمش همین چیزاس؟خدا نکنه عادت کنید به جدت بودنو جدا خوابیدن

دلم میخواد اذیتش کنم بفهمه چه نعمتی داره 

وقتی قهر باشم اذیت شه وقتی آشتی کنم بیشتر مطابق میام رفتار می‌کنه 

بعدم اون باید ناز بکشه 

من قهر کردم باید بیاد بوسم کنه بگه عشقم مگه من می‌زارم تو جدا بخوابی

.

دلم میخواد اذیتش کنم بفهمه چه نعمتی داره وقتی قهر باشم اذیت شه وقتی آشتی کنم بیشتر مطابق میام رفتار ...

با این کارا به نعمتی که داره پی نمیبره

بیشتر دور میشید از هم

درسته ولی خب جدا از شوخی منم به این رسیدم که هیچوقت هیچوقت نباید بده خانوادتو جلو شوهرت بگی چون باخو ...

نه عزیزالان همسرشماباهاتون درموردخانوادش دردودل میکنه یامشکلاتشون میگه  بعدتوسرش میزنی یااحترامشون نمیکنی؟؟ یافکرای بددرموردخانوادش میکنی؟ مسلمانه پس همسرتم مثل شماالبته بعضی ادماکم ظرفیتن وازحرفای ادم سواستفاده میکنن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حمامو توالت که مواد شوینده قوی میخواد اکثرا با مرده دیگهسفره رو من چون ذوقشو دارم میچینم😀ولی جمع کر ...

اره چیدنشو منم می‌چینم 

سفره جمع کردن بدم میاد

اخ جون پس مردم بعضی وقتا توالت میشوره

.

مثلا چیکارکنم از خودم مایه بزارن

الآن نه. اولن در انتخاب همسر باید خوب بشناسیش و کسی رو قبول کنی که قابلیت اینکه در کنار همسر بودن رفیق خوبی برات باشه رو داشته باشه. وقتی هم که ازدواج کردی و از همون دوران نامزدی باید بتونی انقدر بهش نزدیک بشی که بیشتر دو تا رفیق باشین تا یک زوج. اون چیزی که شما شرح دادین در حالتی رخ میده که زن و شوهر با هم رفیق باشند. دقت کن منظورم این نیست که دوست پیدا کنی و بعد ازدواج کنی. منظورم در زندگیه. در زندگی مشترک باید رفیق هم باشند. دو تا دوست. حالا خیلیش رو هم از پیش نمیشه تعیین کرد. ظرافتهایی داره و شناخت مرد هم مهمه.