نه عزیزم بااچشم بازانتخاب کن فکرکنم دوستان سربسرت میذارن میگن باشوهرنمیشه دردل کنی چون اگرتغریف کنن ...
درسته ولی خب جدا از شوخی منم به این رسیدم که هیچوقت هیچوقت نباید بده خانوادتو جلو شوهرت بگی چون باخودش چندبرابر بدتر فک میکنه و روش باز میشه و دیگه نمیتونه مثل قبل احترام بزاره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما یا حداقل شوهرتون فکرنمیکنم آدمی زاد باشین فرشته فرشته ای چیزی هستین😁
اره بخدا .ولی میدونی چیه از اول اینجور نبودیم اینجوری ساختیم باهم رابطمونو .خانوادم یه رازهایی دارن که میتونه باعث قتل و خونریزی بشه شوهرم حتی قبل از ازدواج از اونا خبر داشت ولی هیچوقت تو روم نزده .هیچوقت حتی وقتی من بحثشو پیش میکشم .چیزی از گفته هام نمیگه
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
وجود خودش خوبه بمونه همش منو بقل کنه نمیخوام از بقلش بیام بیرون
😁😁😁😁😁😁
اینا عادیه عزیزم دوران عقد هست اون موقع تا میتونی بغلش کن اوایل ازدواج هم معمولا برا هم تازگی دارین بعدش کم کم خودتم دوس داری بره بیرون که بتونی یکم به کارات برسی 😂
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕