2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 21868 بازدید | 498 پست
اگه خونه نداشته باشیم و مستاجر باشیم اره

نظر واقعی و عاقلانه . استارتر به حرف بقیه گوش نکن . خودتو ار مستاجری راحت کن . بقیه تو واقعیت بعضیا حتی جرات نمیکنن ندن ! اینجا کلاس میذارن . بازم خوددانی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اگه خونه نداشته باشیم آره حتما بهش میدم بزار به اسم خودش کنه.

همین کار رو سال ۹۶ من کردم همه طلاهامو دادم.النم خداروشکر مستاجر نیستیم.بزار خونه ام بنام خودش باشع.مردا ازینکه ملک بنامشون باشه احساس قدرت میکنن.

دیگهه خونه ای که داریم توش زندگی میکنیم که سرمایه حساب نمیشه بزار همش مال اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نصیحت آبجی من طلاها خودش مجردی سر عقد دادیم شوهره با پولایی عروسی جمع شد گرفت بدون مدرک الان از سال ۸۸هنوز پس نداده ی بار دیگه سال ۹۴ابجیم ۷تومن طلا خرید گرفت دیگه پس نداد تا چارسال پیش که همون  هفت تومنه دو تیکه بدرد نخورد شد. از من به شما نصیحت طلا ندین اگر می‌دین با مدرک بدین یعنی کرم قید کنید که آنقدر کرم میدم به روز باید بدی همون گرم رو و اگر طلاهایی دادن بهتون بتونید یواشکی تعویض کنید فاکتور ب نام خودتون بزنید عالیه اصلا ابدا برا مردا دل نسوزونید بهترینشون لیاقت ندارن مگر اینکه قرار باشه چیزی بجاش بنام کنن

طلا رو اون خریده با پول زحمتش اگر برا خودت بود اره میگفتم ندی فاکتورا به اسم کیه؟اگر به اسم خودش باش ...

ایشون میره تبدیلش میکنه به طلای دیگه..

اونوقت دیگه هبه نیست..

نمیتونه هم پس بگیره:)

ماکارون هستم:)

عزیزم شما شریک زندگی همدیگه اید نه رغیب زندگیخونه برای هر دوتونه و فرق نمیکنه به نام کی باشه

وقتی تو دعوا انداختش بیرون اونوقت میفهمید

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

واقعیت اینه که این مواقع نتیجه نمی‌ده این موضوع بین زن و شوهر و دلخوری پیش میاد ودرآخرهم به نام مرد میشه ...

پس دنبال داستان نباش اگه واقعا شوهرت آدم خوبیه و خونه دغدغتون هست 

ولی حرفش بنداز ببین چی میگه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

میبینی ؟ من زنیم که کار میکنم و خرج خودمو میدم آخرش دستمزدم اینه که هیچی تو زندگی برا من نباشه و حتی ...

عزیزم کادوهارو با رضایت براتون خرید.مگه کادو رو پس میگیرن؟!!به همسرت بگو به فامیل و دوستات کادو میدی بعدا ازشون پس میگیری؟!

اگه راضی نبود و دوست نداشت از اول نمیخرید

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نظر واقعی و عاقلانه . استارتر به حرف بقیه گوش نکن . خودتو ار مستاجری راحت کن . بقیه تو واقعیت بعضیا ...

من خودمم این کارو کردم طلا دادم و پول جهیزیه رو دادم فقط برای اینکه یه ۵۰ متری بخرم 

والا ما خونه داریم،ولی شوهرم،از دیروز پیله کرده میگه نصف طلاهاد رو بفروش و بقیه ی پولش رو هم من بدم ...

بااین اوضاع طلا سرمایه گذاری طلا بهتره....بگواون پولم بده باهاش طلابخریم....

من باشم نمیدم اگر به اسمم نزنهدرسته که خودش خریده ولی به من هدیه داده .... حداقلش یه بخشی از خونه رو ...

اگه به فکر اینی ک جدا شدی بتوتی ببری ک خب هدیه هم میتونه پس بگیره !! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏