2777
2789

خونه ۱۰۰ متری داریم حدود یک پنجمشو با یکی شریکیم

۵۰۰ تومنم رهن مستاجره ،نداریم بدیم بیاد بیرون

بابام کمر درد گرفته نمیتونه بره سرکار

و برای خوردو خوراک همش قرض میکنه یا مامانم کمکش میکنه (مامانم تو خونه خیاطی میکنه ولی شاید سر جم سر ماه ۸ تومن دراره که بیشترش میره برا قسط لوازم خونگی)

منم نمیتونم کمک بدم چون خیلی هنر کنم خرج لباسام و دانشگاهمو درارم

خیلی اذیتم ، بیشتر روزا با سیب زمینی و گوجه و تخم مرغ و نون پنیر خودمونو سیر میکنیم💔🥲

شما چطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منکه هرکیو میبینم سرتاپاش عمل ایفون ۱۷ ماشین خوب شغل خوبنمیدونم ندارای کشور کجان دقیقا 😕

چشم و هم چشمیه همش

تو محل کارم یکی واس نون شبش لنگ بود آیفون قسطی اورده بود

متاسفم ان شالله خدابهتون صبر روزی فراوان بدهبنظرم شماهم شاغلشو

دانشجو حسابداریم

تا چهار سال دیگه کمک چندانی نمیتونم به خانوادم کنم

کارآموزیم برم حقوق چندانی نداره

نه خداروشکر ما خورد و خوراک و تفریحمون خیلی خوبه ولی خونه نداریم و پس انداز چندانی نداریم. بعضی از اطرافیان با طعنه میپرسن که شوهر تو و خونه زندگیت که ایران نیس تو چرا نمیتونی چیزی جمع کنی ، زن باید جمع کنه و فک میکنن من بی کفایتم ولی واقعا نمیشه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ثرمندا ثروتمندتر شدن فقیرا فقیر تر این عدالتی نبود ک وعده داده بودن 💔😢

ما واقعا بچگی بهترین زندگیو داشتیم🙂

یادمه همیشه بهترین لباسا و لوازم تحریر و خورد و خوراک مال ما بود

ولی چرخ چرخید و این شد وضعمون

نه خداروشکر ما خورد و خوراک و تفریحمون خیلی خوبه ولی خونه نداریم و پس انداز چندانی نداریم. بعضی از ا ...

خب تا کی آدم میتونه کار کنه خونه نداشته باشه آخه🥲